Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó Kismamák, csak engem...

Dohányzó Kismamák, csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
El sem hiszem, hogy létezik olyan kismama aki magát előrébb veszi a gyerekénél és nem fogja fel mennyit árt a kisbabájának, ha dohányzik terhesség vagy szoptatás közben. Az ilyennel nem is tudnám mit csinálnék...meg olyan dumákkal jönnek, hogy a gyerek hozzászokott a cigifüsthöz...Aztán meg csodálkoznak, ha betegen születik...ez mást is felháborít?
2012. nov. 17. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én nem pártolok senkit,de tök nem értem,hogy miért kell azért lepontozni a többieket,mert válaszolnak a kérdésre...szomorú! :(
2012. nov. 17. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
43%

ma 15:36

Gratulálok, büszke lehetsz!

Azoknak akik meg annyira felháborodnak a kérdésen, észre kellene venniük inkább magukat, hogy a babának ártanak vele! Jöhettek ti a drogosokkal meg az alkoholistákkal... Ebben a kérdésben a dohányzásról volt szó! Ha meg ennyire véditek magatokat, hogy dohányos kismamák vagytok, akkor leglább láthatja mindneki, hogy milyen anya lesz belőletek! Ha most nem érdekel titeket a babátok egészsége akkor mi lesz később?! Ha már idekint nem tudjátok védeni őket a sok szartól a levegőben, akkor legalább odabenn tennétek azt!! Minket nem érdekel, hogy ti mit tesztek, de utána ne írjátok ki a síros, aggódós kérdéseiteket, ha valami baja lesz a babátoknak!

2012. nov. 17. 18:29
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
18:29-es NEM IS DOHÁNYZOM TE AGYSEBÉSZ IQ BEGYÁR Üdv:Zsuzsa
2012. nov. 17. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Mégis azt írtad...
2012. nov. 17. 19:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Megnéztem, hogy mire írtad azt... Bocsi... Csak a 12:31-t nem olvastam vissza
2012. nov. 17. 19:31
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

nem, nem csak téged háborít fel

írd csak be a keresőbe, bizony sokakat felháborít, és sokaknak valamiért ez hatalmas örömöt jelent, hogy itt együtt háborodhatnak fel :) hajrá! háborodjunk!

2012. nov. 18. 01:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Na, 12-es válaszolót sem az eszéért fogják ellopni. Értelmező olvasást még gyakorolni kellene szorgalmasan. Mint én is írtan, NEM dohányoztam terhesen. Mit vagdalkozol itt. 2. válaszoló
2012. nov. 18. 08:12
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akár provokációnak vettétek akár nem.
2012. dec. 10. 10:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Még én érzem magam rosszul, mert feltettem egy kérdést egy ilyen oldalra és nem kéne személyeskedni...köszönöm :)
2012. dec. 10. 10:06
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Érezheted is. Inkább foglald el magas mással.
2012. dec. 10. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!