Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhes vagyok,...

Veszélyeztetett terhes vagyok, de nagyon kívánom a szexet, ami már nincs 2 hónapja. Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Az orvos az mondta, hogy nem ajánlja, de nagyon rossz..a férjemet nem hagyom cserben, szóval őt próbálom boldoggá tenni..aki veszélyeztetett volt, hogy bírta ki? 5. hónapban vagyok, ez még tavaszig így fog menni, kevés erőfeszítés, pihenés, semmi élvezet, kezdek depressziós lenni.
2012. nov. 16. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

"Egyszerüen fel kell fogni, hogy most a baba az elsö, az ö érdekeit kell nézned - ez az anyasághoz hozzátartozik."

Evvel Én azért nem értek egyet,sok házasság ezért a felfogásért megy tönkre.Első helyen a család áll és ebbe Anya-Apa is beletartozik...Ez a felfogás olyan esetekre evidens,amikor mondjuk anyagi dolgokról beszélünk,nem érzelmi vagy testi vágyakról...tehát azt nem hiszem,hogy meg kéne vonni a "gyerek érdekében"...

Az utolsó Válaszadóval értek egyet egyébként.Jobban körbe kéne járni ezt a témát esetleg konkrét diagnózissal itt a weborvostól is megkérdezheted,vagy ugye személyesen egy másik dokit.Szerintem ennyire "kiéhezett" állapotban nem csak álmodban lennél képes orgazmusra.:)

Addig kitartás,s más Hozzáértő reméljük javasol valami megoldást erre!:)

2012. nov. 16. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyelj,nem szeretnék neki állni leszúrni téged,amiért így vagy ezzel.

14.héttől veszélyeztetett voltam,egészen a 38.hétig(akkor szültem.)Tudom mit érzel.A soraidból azt veszem ki,hogy nem feltétlen a "szextilalom" miatt viselkedsz így,hanem mert be vagy zárva,nem érzed,nem látod a végét.Ha ez segít ez egy természetes folyamat.Azaz a természetes érzés áll a te akaratoddal szemben.Az első,nem befolyásolható,de javítható,az utóbbi pedig befolyásolható,te magad alakítod.Nem szabad elhagyjad magad!Nem!Nem!Nem!Ne legyél mulya!

2012. nov. 16. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:
miért törtöltetted a kommentem kedves orgazmushiányos kérdezőnéni ??????
2012. nov. 16. 21:47
 14/14 anonim válasza:
41%

Nem értek egyet az utolsó előtti harmadik hozzászólóval!! Ha egy orvos azt mondja, hogy a baba érdekében minden orgazmus tilos akkor akinek tényleg a baba az első az értékrendjében, az egyértelműen betartja a szextilalmat! Szüleim értékrendje azóta is példaértékű a számomra! Édesanyám sokat mesélt eről az időszakról, 7. hónapba szexeltek utoljára azelőtt hónapok kimaradtak, mégsem csalt meg senki senkit!! Vajon miért nem? Mert tudtak önzetlenül egymáshoz állni, ami a mai párocskáknak látom, hogy nagyon nem akar menni!!A terhesség elején volt inkább több szex, utána szinte semmi, anyumnak még születésem utáni 4. hónapban is fájt a gátsebe, meg a hüvelye is, tehát szexről szó sem lehetett, a szülés után 4 és fél hónap után volt először szex! Pedig nem volt nagyobb komplikáció a szülésnél, azonkívül hogy rajtam megtekeredett a köldökzsinór.. de azt hiszem az is épp elég nagy ijedtség lehetett.. anyumnak nem is szóltak csak utólag... Különös, hogy édesapám nem úgy fogta fel, hogy azért mert nincs szex, azért őt most anyum kínozni akarja őt, és nem követelőzött hogy neki szex kell, és ha nem kapja meg már most följogosítva érzi magát, hogy anyumat menjen megcsalni!!!!!! és bepanaszolja az új szeretőnél!! Most nem fogjátok elhinni amit mondok, de apum nem hagyta volna hogy anyum egyoldalúan segítsen neki, mert apum úgy gondolkozott a szexről hogy ha már van, akkor ne egyoldalú szex legyen, hanem egy kölcsönös örömszerzés legyen, ahol anyumnak is jó ez az élmény!! És ha anyunak bármi fájt akkor nem fojtatta!! Amíg nem volt szex, nem követelőztek, nem keresték egymásban a hibát, és ezer millió más dologgal voltak elfoglalva, teljes eufóriában úsztak, teljesen átalakult a gondolkozásmódjuk, rengeteget jártak át nagyszüleimhez, sokat voltak étteremben, ezalatt berendezték a szobámat, sokat beszélgettek mindenféléről.. Miután megszülettem sokat voltak fönt miattam szinte semmit nem aludtak, és minden házi munkával és velem kapcsolatos tennivalóból kivette a részét, mindenben segített, így a nap végén ő is ugyanolyan fáradt volt mint anyum!!! Egyébkén sem a szex volt az alap ami összetartotta a házasságukat!! Sajnos ez egyeseknél olyannyira központi lett, hogy nem tudnak már áldozatot hozni sem a gyerekért, sem a saját egészségükért!! keresik a kiskapukat!! Hogyan lehetne mégis szexelni!! Nekik tényleg én voltam az első, és igen a szex jó ideig háttérbe volt szorulva, de ettől nem érezték kevesebbnek a házasságukat!! Hiába hitetlenkedtek ez így van!!

És ez nem prédikáció, csak azért mondtam el a véleményemet mert azt a önzetlen hozzáállást, szeretetet amit a szüleimnél tapasztaltam, elnézést, hogy ezt mondom de valahogy az ilyen szülőknél nem látom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolkozzatok el vajon mi hiányzik!!! Ami bennük megvolt!! mert valami nincs meg!!

Rengeteg párról olvasni aki 7-8 vagy akár több hónapot is kibír, mert muszáj, mert a feleség veszélyeztetett terhes, vagy mert sokszor hormonálisan teljesen fölborul, és szerencsére sok jó férjről hallok aki tud jó példát mutatni, tud felelősségteljesen viselkedni, ezer más dolognak tud örülni, és akinek tényleg a feleség egészsége, illetve a kis baba az első!!!!

És nem csak úgy tesz mintha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erre egy férfinak szerintem valahogy jobban tekintettel kéne lenni!! Megértem, hogy nagyon nehéz ilyenkor nekik!! segíteni lehet, de sok férjet láttam aki ilyenkor is megcsalja a feleségét, és ha ezt a kedves férjek megteszik akkor te a feleséget hibáztatnád!! Ami szerintem botrányos!! mert nem hiszem, hogyha egy feleségnek nincs kedve hozzá akkor direkt azért csinálja hogy a kedves férjét kínozza!! itt a gyakorin kb fél tucat nő írta hogy 8 hónapig, vagy tovább nem tudta magát a szexre rávenni, tehát ez nem ritka! Szerintem pont hogy ez a szex központúság az ami mindent tönkre tud tenni!! Én akármilyen kívánós lennék akkor is evidens, hogy kibírnám, nem csak azért mert félnék, hogy baj lesz, ha az orvos mondja akkor meg különösen tartanám ehhez magam. Szomorú, hogy ma kialakult egy olyan nőtípus aki ilyenkor mindig hangsúlyozza, hogy igen igen fontos a gyerek, de legyen sok szex, és lehetőleg minden más változatlanul menjen!! Fogjátok már föl hogy ilyen viszonylag ritkán fordul elő!! A gyerek én úgy érzem nem igazán fontos az ilyen szülőknek, a gyerek amolyan akadályozó tényező ha szexről van szó!! ha a feleség nem elégíti ki a férjet terhesen akkor már ez a nőtípus a megcsaló felet, vagyis a férjet védi!! Szerintem ez a felháborító!! Az ilyen nők nem fogadják el, hogy bármi megváltozzon a terhesség alatt, a szexnek is lennie kell, és az ilyen szülők, egész egyszerűen nem hiszik el az orvosnak hogy bármiféle szex illetve orgazmus nagy bajt csinálhat, és így nem is tartja be a tiltásokat, és ha baja lesz a gyereknek hallgat!! Ha pedig nem lesz baja a gyereknek akkor sok anyuka más fórumokon is elkezdte verni a mellét, hogy hát tiltva volt minden mégsem lett semmi baja a gyereknek! És jó néhány ilyen anyuka szembeszállt a nőgyógyásztól kezdve mindenféle szakorvossal, és azt állítják, hogy az orvos fölöslegesen tiltotta őket ettől! Hát mégis milyen jogon bírálnám én fölül amit egy orvos mond?? Én nem tenném!! Már csak a gyerek miatt sem!! Mert félnék!! Ők valahogy nem félnek!! És több Eüs ember más fórumokon elmondta, hogy attól, hogy tiltás ellenére szexeltek és nem lett bajuk, attól még lehetett volna!!!!, hogy mik ezek azt ők jobban tudják, továbbá jellemző az ilyen szülőkre hogy nem szívesen hoznak bármilyen, sőt semmilyen áldozatot nem képesek hozni a gyerekért! A szex a gyerekhez képest szerintem igen is sokad rangú dolog, hiszen itt egy új életről van szó, az egészségéről van szó, ezt fel kéne fogni!!

Nem ítélek el senkit aki szexel terhesség alatt, tegye ha akarja, de az orvosra hallgatni kéne, legyen már egy sorrend amihez tartjuk magunkat!

2018. febr. 25. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!