35+6 hetes vagyok, ma voltam UH-on, és a babám méretei 34 hetesnek felelnek meg. Mitől maradhatott le? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A 30. héten még 30+4 napos méretei voltak. Igaz azt mondta az ultrahangos hogy minden rendben, "csak" 2 héttel kisebb. Félek :(2009. aug. 14. 13:49
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ne félj!!! Amíg a babád egészséges és nincs szervi baja addig ne aggódj! Nekem is folyamatosan mást mértek az ultrahangon és mindig ijesztgettek, hogy 2-3 héttel kisebb a magzat. És akkor mi van??? Legalább nem egy 5 kilós babát kell megszülnöd....
Az én kislányom a 39. héten született meg és csupán 2380 gramm és 51 cm volt, DE TELJESEN EGÉSZSÉGES!!!! Kiderült, hogy 3-szor volt a nyakára tekeredve a köldökzsinór ezért nem hízott már az utolsó hetekben olyan mértékben.
Boldog babavárást és gyors szülést!
15 hós huncut kislány anyukája
2/2 anonim válasza:
én 36+5 napos vagyok,nekem is kissebb 2 héttel.33+3 naposan volt 1800g,kaptam vitaminokat,most voltam uh-n36+1 naposan és 2420g-ra mérte,azt mondta ez már jo,de még 1 hétig szedjem a vitaminokat.én is aggodtam,de tényleg úgyvan,hogy nemkell oriás bébinek lennie,majd megnol idekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!