Szerintetek ezek a méretek 12, vagy 13hetes terhességnek felelnek meg?
Az egyik doki szerint aki az uh-t csinálta 12 hetes vagyok, a saját orvosom szerint meg 13. Nektek milyenek voltak az értékek ennyi idős terhesen?
BPD:22mm CRL:68mm NT:2,3mm
Itt egy kis segítség, rövidítések és hetekre lebontva az átlagos méretek:
Szia!
hát igen, a mérete szerint 13 hetes vagy, de ezek nem kőbe vésett adatok, egyik babó kisebb, másik nagyobb. :-) Nem egyformák ők sem, és ne felejtsd el, hogy itt miliméterekről beszélünk..az is lehet simán, hogy az egyik orvos kicsit így mért, a másik meg amúgy...
Nekem 12+6hetesen a crl 70mm volt, pedig az már nagyobb terhességi kornak felel meg.
BPD-t Nekem nem mértek még akkor.
Azt hogy hány hetes terhes vagy az uccsó mensi első napjától számold, mert a szülés időpontját is úgy számolják.
Az UH-os doki nem tudja, hogy te mennyi idős vagy, csak az UH-os adatok alapján mondta, hogy 12 hetes vagy!
Az AFP-re betöltött 16 héten kell menni, tehát nem kell, hogy napra pontos legyen.
Lényeg, hofy a tarkóredő-értéked(NT) tuti, az a fontos!!!:-)
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!