Akit magas vérnyomás miatt fektettek be a kórházba, annak milyen értékei voltak?
150/90 körüli vérnyomással voltam bent 2 hetet a kórházban. Kórházi idő alatt egyszer még feljebb ment akkor injekciót kaptam.
Dopegyt-tet szedtem.
Nekem ma 150-152-157/93-99 volt, a doki vérnyomáscsökkentőt írt fel, szerencsére nem fektet be még.
Köszi szépen a válaszokat!
36 hetes kismama
2. vagyok.
Engem annyi idősen fektettek be, mint amennyi a Kérdező. Lehet, hogy vár egy kicsit a orvos, ha 140/90 alatt fog maradni a vérnyomásod gyógyszerrel, nem fog befektetni, mert a kórházban sem tudnak mit csinálni.
Remélem így lesz! :)
Köszi nektek a hozzászólásokat!!
Minden jót mindenkinek!! :)
160al kerültem kórházba 31hetesen,abból 2óra alatt lett 190/120-toxémia.alig bírták levinni a szülőszobán.ezután szedtem napi 4x:cordaflexet,dopegytet,depressant,és este 1x seduxent.ezek mellet is volt hogy felment 180ra,de 150alá nem ment soha.
Kitartást Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!