Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mellbimbò lila színűvé...

A mellbimbò lila színűvé válása biztos jele a terhességnek?

Figyelt kérdés
Sokszor becsapnak minket a hormonok és nekem is vannak tüneteim.Attòl hogy "elszìneződött a mellbimbòm még lehet hogy nem vagyok terhes?A tesztem negatìv lett.
2012. nov. 13. 04:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha a teszt negatív, akkor nyilván kicsi az esély, bár függ attól is,hogy mikor csináltad!
2012. nov. 13. 04:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak 5,5 hónaposan kezdett a mellem színeződni nem tudom ilyen hamar ez előjöhet és a teszt meg negatívat mutasson. Ha kimarad a vérzésed akkor van remény lehet hamar teszteltél!

23hkm

2012. nov. 13. 07:03
 3/5 anonim ***** válasza:

2 hét múlva szülök és még mindig ugyanolyan színű a mellbimbóm.

De nekem pozitív lett a tesztem az elején, mivel én valóban állapotos vagyok.

2012. nov. 13. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem jele a koraterhességnek. Ez egy folyamatosan alakuló dolog, valahol a 3-4. hónap környékén kezdődik el.

Amúgy én arra gondoltam, hogy az újszülött mivel fekete-fehérben lát, ha valakinek nagyon hasonló a színe a bőre színével, a természet tesz róla, hogy láthatóbbá legye a picur számára. Nekem lassan fekete...

36 hkm

2012. nov. 13. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyből sötét színű lett, hamarabb mint ahogyan teszteltem, de ezentúl semmi más tünetet nem produkáltam..

szóval kinek hogy nem jele a kora terhességnek kivéve ha nem tankönyvi eset vagy :)

A teszt a tuti, szerintem az összes többi "tünet"-mindenkinél más---..

Esetleg próbál pár nap múlva tesztelni...

25hkm

2012. nov. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!