Lila káposzta teszt- megcsináltam. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Megcsináltam a lila káposzta tesztet, szerintetek ez milyen eredmény?
Aki esetleg nem tudná milyen teszt ez, annak itt egy link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2012. okt. 16. 11:56
2/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :D
2012. okt. 16. 12:02
3/27 anonim válasza:
Szerintem kislány.
Nekem bejött. Kislányom lesz.
4/27 anonim válasza:
Hát inkább bíbor, úgyhogy lány :)
Kíváncsi vagyok bejön-e :)
5/27 anonim válasza:
Szia! Én is megcsináltam, nekem is ilyen színű lett, és most az ágyában alszik, az 5 hós kisfiam.
6/27 anonim válasza:
Ez szerintem is lánynak tűnik :)
7/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Kislányt szeretnék, annál is inkább, mert van 2 kisfiam.
n is kíváncsi leszek, 28 hetes vagyok, és még mindig nem látszott. hogy mi a neme.
2012. okt. 16. 12:34
8/27 anonim válasza:
Én is megcsináltam, ilyen színű lett, és tegnap megtudtam, hogy a két fiam után lesz egy kislányom! Ja és emellett amit nagyon furcsáltam de igaz, legalábbis nálam [link] ezek közül is minden bejött pontról pontra. Imádom a serclit, most meg nem enném, mindig nagyobb volt a jobb mellem, most a bal nagyobb...... Én is csak tegnap fogtam fel, hogy minden igaz! 19 hetes km
10/27 anonim válasza:
kedves kérdező és utolsó előtti válaszoló!
Itt egy újabb jelölt:) Megcsinálom,kíváncsi vagyok és nincs mit veszteni.
Nekem is 2 fiam van és nem tudom mi lesz a 3.
Gratulálok a kislányhoz!
Ez szerintem bordó színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!