Szia kedves kérdező!
Sajnálom,hogy ennyi bántó véleményt kaptál...pedig sajnos nem csak terhességben lehet ilyen pocija vkinek.
Ápolónő vagyok és 31 hetes kismami. Találkoztam már ilyen esettel,és nem szeretnélek megijeszteni. Annyit tanácsolnék hogy menj el a háziorvosodhoz és kérj tőle egy Belgyógyászati beutalót. Minél hamarabb!! Ott majd elindítják a kivizsgálást.Minden jót!
Már ne haragudj utolsó, de azért az elég megbotránkoztató, hogy annyi esze van valakinek, hogy egy fotót feltesz az internetre és az alapján döntsék el a laikus gyesen lévő anyukák, hogy mi a baja a kérdezőnek.
Ha valakinek így nő a hasa az nem egyszerű meghízás, tehát annyi sütnivalója mindenkinek kéne, hogy legyen, hogy elmegy egy orvoshoz. Szakemberhez, aki nem egy fénykép alapján fogja hasraütésre megmondani, hogy szerinte terhes vagy nem.
Szia!
Az utolsó előtti voltam (61-es).
Csak érdeklődnék hogy vagy? Voltál orvosnál,belgyógyászaton,mondtak valamit?
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!