Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Eléggé félek,mivel nem szeretnék terhes lenni..bár most szinte semmi jel nem utal rá,úgy gondolom ,hogy meghalgatnám a véleményeteket! Ma kellene megjönnie,meg nemjött meg..múlt hónapban is 4napot késett..akkor viszont eléggé ugytünt hogy al valami a dolog mogott..most kb 1hete fajnak a melleim..nem nagyon feszulnek es fajni is csak kicsiket..a hasam elég kemény,es nagyon gyenge alhasi görcseim vannak..égetik a gyomrom..szerintetek ezek csak menzi elotti jelek?2012. nov. 12. 17:47
2/23 anonim válasza:
Ez ilyen pontszerző kérdés a 62%-osnak , vagy mi? :)
Mindent leírtál, kivéve a lényeget: voltál-e együtt a pároddal, barátoddal, pasival stb. védekezés nélkül? ("Időben kivette" nem védekezés!)
3/23 A kérdező kommentje:
Voltam a párommal védekezés nélkül igen.eddig még sose volt gond.. Mostsem erze h gond lenne..csak megis kicsit izgulok
2012. nov. 12. 18:22
4/23 anonim válasza:
Ha már esedékes lenne a menstruáció, akkor vegyél tesztet, és csináld meg, mi itt nem fogjuk tudni kitalálni, hogy terhes vagy-e, a teszt viszont nagy eséllyel igen. Ajánlom a Rossmannos Facelle tesztet, olcsó és megbízható, nekem már a nem várt mensi előtt 3 nappal mutatta a babát.
5/23 A kérdező kommentje:
Holnap veszek tesztet mindenkepp..koszonom elore is..nagyon remelem hogy nem lessz baba a hatterben..:/
2012. nov. 12. 18:26
6/23 A kérdező kommentje:
De ezek a tunetek kb 1hete jelentkeztek..az meg nemlenne korai a terhessegi tunetekhez?
2012. nov. 12. 18:33
7/23 anonim válasza:
Ha ennyire nem akarsz teherbe esni, miért nem védekezel normálisan? Az, hogy "eddig" nem volt baj, semmire nem garancia.
Addig jár a korsó a kútra...ismered ezt a mondást, nem:?
Ha most megúszod, akkor tessék normálisan védekezni!!!!
8/23 A kérdező kommentje:
Tanultam belölle..mostmárt csak remélni tudom hogy szerencsém lessz és megjön.azért koszonom mindenkinek!
2012. nov. 12. 21:14
9/23 anonim válasza:
A 62%-os szerint nem valószínű hogy terhes vagy de legközelebb jobban vigyázzatok! :)
10/23 anonim válasza:
Teszt? Vagy az úgy túl egyszerű lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!