Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad e valamilyen formában...

Szabad e valamilyen formában a szex?

Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok a 26.héten a doki azt mondta h az külsö méhszájam megvan lazulva,volt egy kis fertözésem is ezért hüvely kupot kaptam.10napig kellett használnom.A doki azt is mondta h nincs házasélet( nem tudom h most a kup miatt vagy a méhszáj mitt )viszont ma van az évfordulónk és szeretném tudni h egy kis szex(gumival)lehet e?vagy csak behatolás tilos?esetleg minden??
2012. nov. 12. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha doki megtiltotta akkor én nem kockáztatnék...maradjatok az orális sexnél...azzal h ovszert használsz szerintem nemgátolod meg sema fertozésveszélyt, sem mást,m ugyanis a kezedrol illetve a párod kezérol szintgy kerulhet baktérium az ovszerre..és ha megvan lazulva amégszály akkor mégugysem kockáztatnék...De azért minden jot...És boldog évfordulot kivánok:-)
2012. nov. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!