Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósan a szex görcsös?

Várandósan a szex görcsös?

Figyelt kérdés
1 hete pozitívat teszteltem. Orvoshoz jövő hét hétfőre kaptam időpontot. Párommal azóta nem szerelmeskedtünk, viszont már kétszer is álmodtam, hogy igen és mind a kétszer valódi orgazmussal ért véget. Viszont ez olyan méhösszehúzódásokat produkált, amitől azt hittem kiesik a szemem. Ami még hagyján, de nagyon megijedtem, hogy ez normális-e? Nem lesz baja a babának? Mindenhol azt olvastam, hogy elméletileg normális, nincs baj, de ez most ilyen lesz 9 hónapig? Kell féljek a szerelmeskedéstől? Vagy el fog ez múlni? Másnak volt ilyen? Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 7. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:

szia! nekem mostanában jön elő az orgazmus miatti kellemetlen érzés, 24 hetes vagyok.

mi párommal egészen addig nem voltunk együtt míg nem látott a doki, akitől 'engedélyt' kaptunk a házas életre... azt még nem tudom, hogy egész várandósság alatt ilyen lesz e, abban nincs tapasztalatom :)

mikor mész dokihoz azért mond el neki, hogy mi volt, valószínűleg ő tud neked majd mondani valami használhatót is, nem úgy mint én :) a magnéziumot viszont szerintem már elkezdheted szedni.

2012. nov. 7. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Annyit tudok, hogy a feleségem a 9. hónap felé közeledve egyre jobban kívánta a szexet.
2012. nov. 7. 10:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm mindkettőtöknek, habár az utolsó válasszal sajnos nem lettem kisegítve. :D

A magnéziumot szedem. A párommal akkor nem is leszek együtt jövő hét hétfőig, habár ezeket az "álom-orgazmusokat" nem tudom, hogy hogyan fogom tudni elkerülni, mert azt nem tudom irányítani, hogy mit álmodok. :( Nem lenne jó így 9 hónapig. :(

2012. nov. 7. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az elején egészen a 7-8-9 hétig görcsöltem ( nem egész nap persze), de olyan szinten, hogy néha azt hittem, hogy most tuti nem marad meg a kisbabánk! Sőt, azt hittem, hogy meg fog jönni, és végig szerelmeskedtünk a Párommal direkt, hogy jöjjön már meg, mert nem értettem ezeket a görcsöket! aztán kiderült, hogy terhes vagyok! na most ugyanugy szeretkeztunk, csak azert az orvos mondta, hogy ovatosan, de egyebkent minden rendben van es volt akkor is a terhessegemmel! Aztan az elso 3 honapban vegig nagyon kivantam a szexet, es csinaltuk is, bar nem volt kellemes az orgazmus resze, egyszer jol esett, neha meg nagyon begorcsoltem tole! A masodik trimeszter elejen teljesen megvaltoztam, elkezdtem nem kivanni az egeszet annyira, mert elkezdtem erezni a kemenyedeseket, ugyh akkor csinaltuk, de mar nem olyan sokat! A masodik feleben megint elkezdtem kivanni, de utana jottek a kemenyedesek es a gorcsok... neha meg egyaltalan semmi, es tok jo volt! Az orvosom akkor azt ajanlotta, hogy a Párom ne bennem menjen el! Mert a prosztaglandin csinalja ezeket az osszehuzodasokat... azota igy csinaljuk, igy sokkal jobb!

Minden jót Nektek :)

35 hkm

2012. nov. 7. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Én először 7 hetesen voltam először védőnőnél,és ő mondta,hogy a 12. hétig ne éljünk házas életet a fertőzés veszély miatt.Szóval mi betartottuk.Meg nekem nem volt gondom a szerelmeskedéssel,mert én az első trimeszterben nem is igazán kívántam a szexet.2 héttel ezelőtt voltam együtt a párommal,de nekem az aktus után nem voltak görcseim,sem méhösszehúzódásaim.Viszont óvatosabbak voltunk mint a terhesség elején,nem tudtunk a baba miatt teljesen felszabadulni,mert attól,hogy mi ,,rosszalkodunk,, azért féltjük a babát,nem kicsit.

De szerintem is szólj róla a dokinak,mert hallottam már olyan esetről is,hogy valakinek ártalmas volt az orgazmus a terhességére nézve,és nem lehetett egész terhesség alatt házas életet élni.

2012. nov. 7. 11:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tapasztalatokat, ezek szerint végül is akkor nem olyan ritka dolog ez. Hétfőn megkérdezem mindenképpen. Párom édes volt, azt mondta, hogy "a Kismackóért megteszek bármit, ha nem lehet szexelni, akkor nem szexelünk, kibírom" :D Igazából én nem kívánom most a szexet egyáltalán, ellenék nélküle. A páromnak akartam jót tenni, de azt majd akkor megoldom máshogy. Viszont az álmaimat valahogy le kell állítsam. :)
2012. nov. 7. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt hittem csak én járok ebben a cipőben!

9 hetes vagyok,a terhesség 6. hetében én is úgy kívántam a szexet,hogy álmomban volt orgazmusom és arra ébredtem,hogy egyből elkezdtem görcsölni.Mi a férjemmel csak egyszer próbáltunk meg együtt lenni,de mivel kicsit tartottam az orgazmustól azóta sem próbáltuk.

A doki szerint természetes ez a görcs,ha nincs vérzés de mi azért a 12. hétig nem próbálkozunk vele.

Aúgy azóta sem volt álmomban orgazmusom,lehet azért mert kicsit már amúgy is fájdogál a hasam és nem kívánom a szexet.

2012. nov. 7. 12:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, most az a bajom nekem is, hogy kicsit félek belemenni a szexbe. Lehet, hogy nem lesz semmi gond, meg nem véreztem, de erősen görcsölt. Ijesztő volt.

Azt hiszem, amíg Apuval meg tudjuk beszélni a dolgot, nincs gond. :) A baba érdekében tud várni egy keveset mindenki. :) Remélem azért, hogy nem tart 9 hónapig és legalább a második trimeszter jobb lesz. :) Neked is szorítok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek! :)

2012. nov. 7. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pihentessétek a dolgot..ha tud a várni a párod akkor én azt mondom,hogy várjátok ki a 12. hetet.A 12. héttől kezdve sokkal kisebb az esélye a vetélésnek mint most.Az első 12 hét a ,,kritikus,, időszak.A görcseidre pedig magne B6-ot tudok ajánlani.Ha voltál már a védőnőnél akkor már biztos elmondta többször is,hogy a b6-ot szedjed,mert az jó hányinger ellen is,meg a görcsök,keményedések,húzódások ellen.Én is nagyon sokat álmodom szexel kb 2 hete,szinte minden éjszaka,de egyszer sem volt még orgazmuson..lehet azért,mert még egyszer sem jutottam el a végére,mindig felébredek félúton :D
2012. nov. 8. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!