ártana egy kis szex? Valakinek bevált?
39 hetes elmúltam második baba,2 ujjnyira nyitva durva jóslók,nyákdugó folyamatosan megy el már több-több napja.
kínlódás az egész..
gondoltam egy kis jó szex beindíthatna valamit végre?
persze nem durván de hátha a méhszáj piszkálása csodát tenne..
hétfőn megyek amnioszkópiára ha addig nem történik semmi
valakinek ez bevált?...
és még azt hallottam hogyha belém élvez,
a sperma tartalmaz valami anyagot ami hat a méhszájra
persze azért nem akarom hogy baj legyen,végül is nyitva vagyok félnék hogy a burok megreped a sperma miatt.
vagy hülyeségeket képzelgek???
Én 1 hónapja szültem, ugyanúgy 2 ujjnyira voltam tágulva, mint Te, mikor a doki megvizsgált. Azt mondta, ha aznap éjjel szülni szeretnék, akkor bújjunk össze Apával és meglesz az eredménye. Fáradtak voltunk, nem bújtunk össze, illetve nem úgy. :o) Hajnal 2kor mégis beindultak a fájások. Nekem elég volt a vizsgálat:o)
Próbáljátok ki, de csak óvatosan. Semmit nem veszítetek!:o)
jajj :)
amúgy már a 37 hét óta nyitva vagyok szűk két ujjnyira ha azóta nem tágultam.
egyszer már összebújtunk,de nem volt az igazi nem olyanok voltak a körülmények :)
na de ma akkor ! :) amúgy is hiányzik a szex pár hete nem csináltuk.
egyébként a spermát azért kérdeztem mert mikor régebben pár hónapja egyszer engedtem hogy belém élvezzen meg anélkül is,sajna begörcsölt a hüvelyem szó szerint,meg a combom is
inkább nem szexelünk akkor nem akarok begörcsölni vagy hogy a babának baja essen
A "valami anyag" a prosztaglandin hormon, aminek méhszájpuhító hatása van.
Emellé ha orgazmusod is van, akkor az meg oxitocint termel, ami a méhösszehúzódásokért felelős.
Elképzelhető, hogy beindítja, meg az is, hogy nem.
Nekem mindig csak néhány órán át tartó gyengébb fájásokat csinált.
Tapasztalat, hogy a baba akkor indul, amikor ő akar, és ez is a legjobb, szóval bármilyen nehéz is most, hidd el, hogy már nincs sok hátra és mindkettőtöknek az a jobb, ha ő irányít.
Bármilyen praktika akkor segíthet csak, ha már tényleg indulni akar az a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!