Tegnap szex után barnáztam egyszer, lehet azért, mert túl durvák voltunk, mert azóta semmi gond sincs?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok,hogy ilyen hülyeséget kérdezek,de nagyon megijedtünk.Előre is köszi a válaszokat.
25 hkm
2012. okt. 23. 13:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem egy vizsgálat nem ártana.
2/4 anonim válasza:
Biztosan durvák voltatok! Hogyha azóta nem barnazól akkor felesleges dokihoz menni, da ha még mindig barnázol és esetleg fáj is akkor irány az orvos! A szexxel meg ovatosabban, lehet szexxelni, mi is csináljuk gyakran csak ovatosabb kell lenni!
3/4 A kérdező kommentje:
Azóta hála a jó égnek semmi gond.Nem tudom mi történt velünk,mert mindig vigyázni szoktunk.....mostantól még óvatosabbak leszünk.
Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 23. 13:31
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen két hete kb. most 19 hetes vagyok. este volt a szex és reggel a pisinél láttam, nagyon megijedtem én is. Alig mertem wc-re menni:-) egy pici másnap is volt még de a bugyimon semmi csak pisilésnél a papíron. Aztán elmúlt, volt is szünet a szexben, tegnap voltunk együtt, irtó óvatosan, de paráztam rendesen mi lesz reggel, szerencsére nincs gond. Nekünk ez lesz a 3. gyerek a kisebbel végig véreztem, de semmi probléma nem lett vele, de azért azt nem szeretném megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!