Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap szex után barnáztam...

Tegnap szex után barnáztam egyszer, lehet azért, mert túl durvák voltunk, mert azóta semmi gond sincs?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok,hogy ilyen hülyeséget kérdezek,de nagyon megijedtünk.Előre is köszi a válaszokat.

25 hkm

2012. okt. 23. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vizsgálat nem ártana.
2012. okt. 23. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztosan durvák voltatok! Hogyha azóta nem barnazól akkor felesleges dokihoz menni, da ha még mindig barnázol és esetleg fáj is akkor irány az orvos! A szexxel meg ovatosabban, lehet szexxelni, mi is csináljuk gyakran csak ovatosabb kell lenni!
2012. okt. 23. 13:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Azóta hála a jó égnek semmi gond.Nem tudom mi történt velünk,mert mindig vigyázni szoktunk.....mostantól még óvatosabbak leszünk.

Köszönöm a válaszokat.

2012. okt. 23. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen két hete kb. most 19 hetes vagyok. este volt a szex és reggel a pisinél láttam, nagyon megijedtem én is. Alig mertem wc-re menni:-) egy pici másnap is volt még de a bugyimon semmi csak pisilésnél a papíron. Aztán elmúlt, volt is szünet a szexben, tegnap voltunk együtt, irtó óvatosan, de paráztam rendesen mi lesz reggel, szerencsére nincs gond. Nekünk ez lesz a 3. gyerek a kisebbel végig véreztem, de semmi probléma nem lett vele, de azért azt nem szeretném megint.
2012. okt. 23. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!