A babaplédet is kimossátok a kisruhákkal?
Figyelt kérdés
Olyan szép plüss, félek, hogy mosás már nem lesz ilyen..
31 hkm
2012. nov. 11. 19:17
1/7 anonim válasza:
Persze hogy kimosom!
Gondolj bele hànyan megfogták míg varrták, csomagolták, a polcon a boltban...
Előbb utóbb ki kell mosni, és elválik hogy puha marad-e!?
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!: )
2012. nov. 11. 19:21
3/7 anonim válasza:
Igen én is kimostam. Mióta megszületett hetente mosom a plédjeit, mert mindig ráfolyik vmi tej vagy nyál...
4/7 anonim válasza:
Igen, én is kimostam, 30 perces, gyorsprogrammal, folyékony sensitive mosószerrel, mint a babaruhákat.
36 hetes kismami
5/7 anonim válasza:
egy öblítés mindenféleképpen ráfér
6/7 anonim válasza:
Szerintem mosd ki inkább, ha jó minőségű, mosás után is szép marad, ráadásul egy kisbaba mellett úgyis gyakrabban mosod majd, egy idő után már nem lesz olyan szép úgy sem. Egyébként pedig biztos sokan megtapogatták, jobb ha ki van mosva.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, úgyhogy már a mosógépben van! :) Semmi sem ér annyit, hogy valami baja legyen a bébinek! :) Köszönöm!
2012. nov. 12. 09:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!