Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elöfordulhat olyan h más...

Elöfordulhat olyan h más terhességi hetet mondanak az ultrahangon?

Figyelt kérdés
mondjuk nekem kevesebbet mondtak mint amit kéne.pedig még a 16-ik hétben stimmelt,a 20-ik már nem,ott csak 19.hogy-hogy?valami baj lehet?
2009. aug. 13. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
nyugodj meg,szerintem nincs gond.nekem a 19. héten azt mondták,hogy 20 hetes a babám.annyit mondott az orvos,hogy az uh az adott méret alapján kalkulálja ki a terhességi időt,ami eltérhet mindkét irányba.ha gond lenne,akkor úgyis mondanák.biztosan szépen növekszik a kicsikéd!
2009. aug. 13. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia,ne aggódj,nincs semmi gond a babával.Mikor én a fiammal voltam terhes,az összes uh-on 2 héttel kisebbnek mérték.Gondolhatod első baba volt,végig idegeskedtem az egész terhességet,hogy milyen pici lessz,ehelyett időre született 3600grammal és 53 cm-rel.Ne izgulj.Boldog babavárást.23 hetes kismami
2009. aug. 13. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk már a 12.héten 6 nappal többnek mondtak.nehéz pontosan mérni.
2009. aug. 13. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:
csak az a helyzet,hogy nekem kevesebbet mondanak,és ez idegesit
2009. aug. 13. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kevesebbet mondtak a 12 hetesen. 12+4 helyett 12+0-t írtak. Ne aggódj, majd behozza.
2009. aug. 13. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az elejétől kezdve 2 héttel kisebbnek mérik a babát ,tehát az eredeti október 10 helyett október 22-re mondják, kiváncsi leszek végül mikor jön a kisasszony ?! :)
2009. aug. 14. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!