Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párommal babát tervezünk, de...

Párommal babát tervezünk, de aggódom kicsit? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Hát én olyan vagyok,hogy eszek ha kell,ha nem,szinte egész nap,indokolatlanul :).Ha nem vagyok igazán éhes is nassolok mindig valamit. Ehhez képest túlzás nélkül modell alkatom van,mindenki csinosnak tart.Viszont félek,ha terhes leszek,és elmúlik a rosszullétes időszak akkor ugyanez lesz hatványozva,ami most.Mer hát én alapból is kívánós nassolós vagyok,hát mi lesz velem,ha babám lesz :). Félek,hogy kialakul a cukorbetegség a terhességem alatt,vagy valami bajom lesz vagy a babának.Sajnos bár felnőtt nő vagyok,de sokszor nem tudok magamnak parancsolni,és nekiesek annak,amit épp megkívántam. Mit tanácsoltok,hogy győzzem le a mohóságom majd a terhesség alatt?
2012. nov. 10. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális, amiről írsz. Az egy dolog, hogy milyen az alakod, és egy másik, hogy milyen az inzulin szinted. Az ilyen jellegű falási rohamoknak háttere van, amit én kivizsgálással kezdenék. Nekem nem volt modell alkatom, de nem is voltam kövér, sokat és finomakat szerettem enni. Ki is derült,h ogy inzulinrezisztens vagyok, baromi sok az inzulin a véremben, és nem utolsó, hogy ez évek múlva cukorbetegséghez vezetett volna, ha nem ismerem fel. (sajnos vetélésem is volt emiatt a hetedik héten, ekkor kezdtek kivizsgálni). A baba és a te jövőd érdekében is a kivizsgálást javaslom! Mielőbb!
2012. nov. 11. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: az lemaradt, hogy a cukrom korábban is a normális szinten volt, csak inzulin szintet soha nem néztek előtte! Nem mindegy, melyiket vizsgálják! Nem mindegy mennyi inzulin tartja a cukorszinted normál tartományban, mert a hasnyálmirigy kimerül a túlzott termeléstől! Ne vedd félvállról!
2012. nov. 11. 10:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát olvastam olyat itt,hogy valaki kiló számra ette az ananászt és nem tudott róla lemondani,ezért gondoltam,hogy azért terhesség alatt,ha kívánós az ember meg főleg nehéz erről arról lemondani.

Utolsó előtti,én sem akartam bunkó módon visszaírni,csak felmerült bennem a kérdés,bár jelei nincsenek,de azt sem tudom,mi a normális ilyenkor.

Utolsó! Azt hiszem 2 éve volt cukor mérésem,egyéb betegség miatt,de akkor tökéletesek voltak az eredményeim. Bár gondolom,ez már nem számít,mert rég volt,nem tudom,milyen időközönként kell méretni,ha kell egyáltalán. Amúgy nem tudom,de ha én híznék terhesség alatt,annak csak örülnék,persze nem 20 kilókat lenne jó mert azért úgyis lecsesznek,de ha még rajtam is maradna pár kiló,hát én lennék a legboldogabb :). Amúgy meg akkor az mégsem igaz,hogy amit a kismama kíván,azt igényli a szervezete és jobb ha megkapja,mert károsabb ha megvonja magától? Néha elég zűrzavaros nekem ez az ezzel a témával kapcsolatban.

2012. nov. 11. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!