Párommal babát tervezünk, de aggódom kicsit? Bővebben lent.
Hát olvastam olyat itt,hogy valaki kiló számra ette az ananászt és nem tudott róla lemondani,ezért gondoltam,hogy azért terhesség alatt,ha kívánós az ember meg főleg nehéz erről arról lemondani.
Utolsó előtti,én sem akartam bunkó módon visszaírni,csak felmerült bennem a kérdés,bár jelei nincsenek,de azt sem tudom,mi a normális ilyenkor.
Utolsó! Azt hiszem 2 éve volt cukor mérésem,egyéb betegség miatt,de akkor tökéletesek voltak az eredményeim. Bár gondolom,ez már nem számít,mert rég volt,nem tudom,milyen időközönként kell méretni,ha kell egyáltalán. Amúgy nem tudom,de ha én híznék terhesség alatt,annak csak örülnék,persze nem 20 kilókat lenne jó mert azért úgyis lecsesznek,de ha még rajtam is maradna pár kiló,hát én lennék a legboldogabb :). Amúgy meg akkor az mégsem igaz,hogy amit a kismama kíván,azt igényli a szervezete és jobb ha megkapja,mert károsabb ha megvonja magától? Néha elég zűrzavaros nekem ez az ezzel a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!