Párommal babát tervezünk, mikor van a legnagyobb esély, hogy teherbeeshetek?
Figyelt kérdés
Fél éve abbahagytam a fogamzásgátlót, csak nem tudom, hogy kiürült e már teljesen a szervezetemből. Most döntöttük el párommal, hogy babát szeretnénk. Tegnap múlott el a menstruációm és már védekezés nélkül szeretkeztünk. Szerintetek mikor kéne szeretkezni, hogy sikerüljön!:)) válaszokat elöre is köszönöm!:))2012. nov. 4. 21:49
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! és ennek mennyi a beválási százaléka?:)
2012. nov. 4. 21:56
4/16 anonim válasza:
Én e szerint voltam együtt a párommal és az első alkalommal már sikerült.8 hós kisfiú anyukája :)
5/16 anonim válasza:
Még annyit hogy a fiúk gyorsabbak a lányok lassabbak tehát ha fiút szeretnétek akkor 2 naponta érdemes együtt lenni az adott időszakban de úgy hogy a 14.napra essen.Ha kislányt akkor is a 14. napot nem érdemes kihagyni.A sűrű együttlét nem mindig előnyös tehát nem azt jelenti hogy akkor naponta többször is..... :)
6/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok a picihez!:) mindegy, hogy fiú lesz e vagy lány csak egészséges legyen!:)) köszönöm a tippeket!:)
2012. nov. 4. 22:16
7/16 anonim válasza:
egy hónapon keresztül hétköznap 2-3, hétvégén 3-4 szeretkezés naponta, védekezés nélkül és tuti jó lesz. amikor és ahányszor kívánjátok egymást. ne a lurkóra gondoljatok, hanem élvezzétek a szexet és rögtön összejön.
8/16 anonim válasza:
Ezt az 5-ös választ nem értem teljesen,bocsi.:) Ez a 14.nap ez nem azoknak mérvadó akiknek 28 napos a ciklusuk?
Mert kedves Kérdező Én annyit tudok hozzáfűzni a témához,hogy tudtommal a ciklus közepe a legtermékenyebb.Ez 28-as ciklusnál tényleg a 14.nap.
De hogy nemet meghatározni hogyan lehet,azt így nem halottam még,meg mondom nem is nagyon értem a leírtak alapján.:) S nem okoskodni szeretnék,mert Én a téma szakértője abszolút nem vagyok:),hanem tanulni. Köszönöm szépen!
9/16 anonim válasza:
De igen 28-as ciklusnál van a 14.nap!De átküldtem a peteérés kalkulátort is és ha oda beüti a kedves kérdező az utolsó menszi napját akkor megkapja hogy neki melyik az a nap.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszadóknak a válaszokat és a linkeket!:) remélem hasznunkra fog válni, de olyat is olvastam, hogy valakinek peteérés elött sikerült vagy menzi elött. Nektek mikor sikerült? :)
2012. nov. 5. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!