Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély a babára?

Mennyi az esély a babára?

Figyelt kérdés
Peteeres napjan szexeltunk a baratommal nem vedekeztunk de kivette a vege elott. Eddig nagyon ugy ereztuk hogy baba van mell fajdalom ,duzzanat neha hanyinger 7.en jott volna meg es pentek rereggel kozepesen megjott de viszont ketsegbe vagyok esve mert en szeretnek babat es most hogy "megjott" elkesereftem de olvastam hogy van akinek ugyanugy megjon.... Kerlek segitsetek nekem ... mensi alatt is lehet tesztelni?? Koszi a valsszokat
2012. nov. 3. 12:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennyire unatkozol??? Hanyszor teszed fel ma meg ezta kerdest??? Ha meg babat akartok akkor azt nem ertem miert vedekeztek megszakitassal. Igy sokkal kevesebb az esely, vagy csak te akarsz a parod tudta nelkul?

Ha ennyire szeretnel babat, akkor miert kellett az abortusz? Eloszor fel kene noni, es majd azutan gondolkozni a baban. De szerintem 5-10 evet meg varhatsz vele.

2012. nov. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!