Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal babát tervezünk,...

Párommal babát tervezünk, mikor van a legnagyobb esély, hogy teherbeeshetek?

Figyelt kérdés
Fél éve abbahagytam a fogamzásgátlót, csak nem tudom, hogy kiürült e már teljesen a szervezetemből. Most döntöttük el párommal, hogy babát szeretnénk. Tegnap múlott el a menstruációm és már védekezés nélkül szeretkeztünk. Szerintetek mikor kéne szeretkezni, hogy sikerüljön!:)) válaszokat elöre is köszönöm!:))
2012. nov. 4. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekünk peteéréskor konkrétan.De persze ha az ember nem tervezi ugyebár akkor még akár mensi után közvetlen megtörténhet a baleset.Légy laza és ne foglalkozz sokat a dologgal mert akkor a szervezet be stresszel.És az nem igaz amit az egyik válaszoló írt hogy naponta 3-4X stb.Dr Czeizel Endre genetikus pont a minap beszélt róla hogy idő kell hogy tartalmas mennyiség legyen és 2 naponta ajánlja.
2012. nov. 5. 07:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Na akkor hogy van ez az ügyködés nemre való tekintettel Kedves 5-ös?
2012. nov. 5. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Valószínű nem érted amit írtam!De a kérdező gondolom érti.Olvass utána tudományosan ha valamit nem értesz és megkapod a választ.
2012. nov. 5. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:

kezd el a folsavat szedni eloszor is.

a menses utan 2-3 naponta szex egesszen a peteeresig aztan aznap meg egyszer.Utana mar akkor mikor kedvet erzel hoza.

Szex utan semmi mosakodas hanem nyugi es alvas.Tilos az intim szappan es oblito.A leendo apuka egyen sok mogyoro mandula tokmagot az jot tesz a spermanak.

Te pedig mozogj sokat az noveli a teherbeeses eseleyt. Az elso babara nyugodtan egy evet szamolhatsz de akar kettot is.sok sikert

2012. nov. 5. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem mind a két babám ezzel a kalkulátorral sikerült elsőre..:)

[link]

Remélem te is ilyen szerencsés leszel..:)

De persze hallottam olyat is, hogy van spontán peteérés is amit egy nagyon intenzív orgazmus hatására jön létre...

De a kettő nem zárja ki egymást

2012. dec. 14. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

13!Valószínű azért kérdeztem. Merthogy ez az oldal arra való! A Kérdező meg leírta,hogy nem érdekli. De bocs már,hogy volt akit igen. "Tudományos alapja" pedig nincsen annak amit Te mondasz,ha lenne,akkor Senkinek nem lenne kérdés,hogy milyen nemű lesz a Gyereke.Ettől függetlenül tényleg bocsánat,hogy érdekelt amit leírtál...

Kérdezőnek meg sok sikert!Írja meg majd mindenképp az örömhírt!:)

2012. dec. 14. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!