Kávéivás terhesen? Most akkor lehet, vagy nem?
En is a Maci kavera szavazok. Azt iszom meg neha koff mentes tejes kvt.
33h km
Szia!
Én az elején még 2 kávét ittam, reggel egyet, ebéd után egyet, de aztán ahogy nőtt a baba meg a méhem, úgy egyre erősebben dobogott a szívem a két kávétól, úgyhogy levettem egyre, csak reggel ittam. Mos a vége felé már szinte semennyit sem iszom, mert egy sima reggelitől is úgy felpörög a szívem, mint az állat. De én egyedi eset vagyok, nem terhesen is hajlamos vagyok erre sajna (fiatal tini és egyetemista koromban elcsesztem a szervezetem a rohadt sok kávéval meg cigivel). Szóval ha érzed, hogy már nem esik jól, vagy túl magas lesz a vérnyomásod/pulzus számod tőle, akkor csökkentsd. Amúgy szerintem a 3:1-es kávé kártékonyabb mint az a kávé, amit te főzöl le és tudod miből van... de ez is az én véleményem, nem kell rám hallgatni. :D
Vigyázz magatokra!
38 hkm
Szerintem nyugodtan, persze mindent mértékkel.
Én nagyon kávés voltam előtte, de terhesen még a szagától is képes voltam elhányni magam! :( szóval gondolom nekem nem hiányzott..
Most megint ugyanúgy kávézok, de már tervezzük a következő babát, így várom, hogy melyik reggel ébredek kávéundorral :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!