Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kávéivás terhesen? Most akkor...

Kávéivás terhesen? Most akkor lehet, vagy nem?

Figyelt kérdés
Lehet hallani ezt is, azt is. Mostanában már csak ilyen 3:1 kávét iszom javarészt, de heti 1-2 alkalommal még becsúszik a főzős is. Egyiket sem szabadna? Kávézó kismamák, ti mivel helyettesítitek?

2012. nov. 10. 06:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én,aki egyáltalán nem kávézom terhesség alatt nagyon kívántam.Vettem koffeinmentes kávét,és azt ittam napi 2-3 bögrével(tejjel persze).6 hetes a pici,és még mindig iszom(ám lekorlátoztam 1-2 bögrére,mert max. fél liter tej ajánlott csak naponta ha szoptat az ember)
2012. nov. 10. 08:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek nem akaródzott "letenni" a kávét. De ezek szerint nem is kell. Mindenkinek nagyon köszönöm.
2012. nov. 10. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Minden reggel kv-val indítottam a napot, kevés kv igaz, de jól felöntve tejjel. Alacsony volt a vérnyomásom is, jól is esett az édes, tehát mértékkel lehet, minden nap.
2012. nov. 10. 10:30
 14/16 anonim ***** válasza:

En is a Maci kavera szavazok. Azt iszom meg neha koff mentes tejes kvt.

33h km

2012. nov. 10. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az elején még 2 kávét ittam, reggel egyet, ebéd után egyet, de aztán ahogy nőtt a baba meg a méhem, úgy egyre erősebben dobogott a szívem a két kávétól, úgyhogy levettem egyre, csak reggel ittam. Mos a vége felé már szinte semennyit sem iszom, mert egy sima reggelitől is úgy felpörög a szívem, mint az állat. De én egyedi eset vagyok, nem terhesen is hajlamos vagyok erre sajna (fiatal tini és egyetemista koromban elcsesztem a szervezetem a rohadt sok kávéval meg cigivel). Szóval ha érzed, hogy már nem esik jól, vagy túl magas lesz a vérnyomásod/pulzus számod tőle, akkor csökkentsd. Amúgy szerintem a 3:1-es kávé kártékonyabb mint az a kávé, amit te főzöl le és tudod miből van... de ez is az én véleményem, nem kell rám hallgatni. :D

Vigyázz magatokra!

38 hkm

2012. nov. 10. 12:56
 16/16 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan, persze mindent mértékkel.

Én nagyon kávés voltam előtte, de terhesen még a szagától is képes voltam elhányni magam! :( szóval gondolom nekem nem hiányzott..

Most megint ugyanúgy kávézok, de már tervezzük a következő babát, így várom, hogy melyik reggel ébredek kávéundorral :)

2012. nov. 11. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!