Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab elvégzéséért mennyit...

Missed ab elvégzéséért mennyit adnátok a dokinak? (ha adnátok? )

Figyelt kérdés

Az a doki fogja csinálni akinek a magánrendelésére jártam..szerintetek mennyit illik neki adnom ezért?

köszönöm!

2012. nov. 9. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én adtam az orvosnak 20.000,- Ft-ot, úgy gondoltam, hogy megérdemli. Arról, hogy missed ab lett a vége a terhességnek, nem ő tehetett, viszont mikor kiderült, hogy ez vár rám, mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legkíméletesebb legyen a beavatkozás. Pl. kaptam méhszájtágító gélt, így nem kellett lamináriát felhelyezni, elintézte, hogy a kórházban egyedül legyek a szobában, pedig nem is kértem.

Én SZTK-ba jártam hozzá, amikor gondoltam, adtam neki pénzt ott, mert szívesen jártam volna a magánrendelésére is, de azért nem akartam ennyit utazni.

Egyébként a fenti összeget a missed utáni első kontrollon adtam neki.

2012. nov. 10. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én dokim megsértődött volna, ha ezért pénzt adok neki.

Nekem sem helyeztek fel tágitót, tehát fájdalmaim végképp nem voltak. Persze, ha van rá lehetőség és épp szabad szoba, az természetes, hogy az ilyen műtét előtt/után álló nőket külön szobára rakják. Nekünk nem volt ilyen lehetőség, de ha lett volna, megteszik. Nálunk szobahiány miatt annyit tudnak tenni, hogy nem a kismamákkal egy szobában kellett várakoznunk azt a pár órát, amit az ember bent tölt, hanem hasonló sorsú "betegekkel".

Szerintem akkor is rettenetes pofátlanság egy orvos részéről, ha egy ilyen rutin beavatkozásért /egy 10perces műtétért/ van képe pénzt elfogadni/, amikor tudja nagyon jól, hogy egy nőnek ez milyen lelki trauma még. Fujjjj, hideg kiráz az ilyenektől.

2012. nov. 10. 19:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi adtunk, de azt mondta nem fogadja el, meg h ne bolondozzunk már vele és ki is rohant a kórteremből, h még véletlen se tudjuk a zsebébe csúsztatni. Ő az orvosom már 8 éve!Hol magánba járok hozzá hol sztk-ba attól függ h állunk anyagilag!
2012. dec. 5. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!