Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit adtatok volna a...

Ti mennyit adtatok volna a dokinak és a szülésznőnek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

10 napja született a kislányunk. Volt fogadott dokink és szülésznőnk is.

Az orvosunkhoz a 23. héttől jártam (előtte másnál voltam, de ő is babát vár, így már nem vezet szülést). Mindig nagyon aranyos, kedves és türelmes volt velünk. Szakmailag és emberileg is fantasztikus orvos. A szülésnél az utolsó kb fél órában volt bent és természetesen után ő vizsgált meg. Nagyon gyors szülés volt és sikerült gátvédelemmel szülni, tehát nem kellett varrnia sem csak a szülés után "átnézett", hogy minden rendben van-e. Ráadásul este született a pici, így még nem is kellett éjszakáznia miattunk. :)

A szülésznőnk pedig éppen ügyeletes volt, amikor szültem. Az egész szülés kb másfél óra volt vajúdással és kitolással együtt. Vele a terhesség alatt egyszer találkoztunk kb fél órára.

Mennyit adtatok volna így nekik?

2012. szept. 29. 07:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Max az anyasági erejéig: 45e+20e

Hasonlóképp szültem, időben ugyanígy, 1-2 öltéssel, és eszerint adtam. A másodikkal hasonlóra készülök, és ugyanígy fogok tenni. :)

2012. szept. 29. 07:39
 2/11 anonim ***** válasza:
40-50e az orvosnak es 20e a szulesznonek
2012. szept. 29. 07:46
 3/11 anonim ***** válasza:
40 a dokinak 20 a szülésznőnek max!!
2012. szept. 29. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy hol szültél, mert van ahol a korábbi hozzászólók által ajánlott összeget adják bonyolult esetben. Szerintem az is számít, hogy a terhesség alatt adtál-e már neki, vagy jártál-e hozzá fizetős magánrendelésre.

A szülésznőről nem tudok nyilatkozni, nekem programozott császárom volt.

2012. szept. 29. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Van, ahol pedig iszonyú kevésnek számít 40 eFt, még ilyen egyszerű szülésnél is.

2012. szept. 29. 09:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Voltam az orvosomnál magánrendelésen a 23-37 hetek között azt hiszem 4 alkalommal. Egy rendelés nála 8000 ft. így 14 hét alatt otthagytam nála 32000 ft-ot. Amúgy Szegeden szültem, ha ez számít.
2012. szept. 29. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is max. ennyit adtam volna.

40-50 dokinak, 20 szülésznőnek.

2012. szept. 29. 11:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Azért majd megírod, mennyit adtál?

2012. szept. 29. 11:03
 9/11 A kérdező kommentje:

A dokinknak 60ezret adtunk+ egy nagy dobozos Mercit.

A szülésznőnek viszont csak 15 ezret+nagy dobozos Merci.

Akkor a szülésznő ezek szerint keveset kapott? Igazából, azért adtunk ennyit, mert ügyeletes is volt és össz-vissz 1,5 óra alatt lett meg a lányunk. Így nem volt olyan sok dolga velünk.

A doki pedig azért kapott ennyit, mert egyszer megkérdeztem tőle mennyi a szülés nála és azt mondta, hogy általában 60-80 ezer között szokott kapni. De döntsük el mi, mert nem az elejétől jártam hozzá.

2012. szept. 29. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Teljesen jól adtatok!!!! :)

2012. szept. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!