Mennyire lehet hinni a dokinak? 39+3 hkm
Tippel.:)
Nekem is mindig mondta, hogy ekkor-akkor találkozunk, várt a frontnál, stb...
de sosem jött be neki.
Fogalmuk sincs, mikor fogsz szülni, bár az idő előrehaladtával azért nő az esélye, hogy eltalálják.:)
Hát én már nem
Hiszek nekik:)))
Egyik este felment a vérnyomásom, bementünk a kórházba, megvizsgált a doki, mondta teljesen zárt vagyok, a vérnyomás nem gondd, ebből még nem lesz baba! Hazajöttünk.
Na hajnalban jöttek a fájások, délben megint bementünk a kórházba, a doki csak nézett nagyot, 3 ujjnyira kitágultam, rendszeres fájások, estére meg is lett a baba!
Köszönöm a sok gyors választ =)
Bő egy ujjnyira vagyok nyitva,és el van simulva a méhnyak,de ez is már ilyen két hete.. Mondta,hogy nagyon lent van a pici feje..Gondoltam magamban,hogy hát érzem =D Nagyon nehéz terhesség volt ez eddig is,és már nagyon szeretnék szülni,de valahogy ma nagyon csalódottan jöttem el a dokitól. Én nem hiszek neki =(
Tavaly október 8.-ra voltam ki írva.Szeptember elején azt mondta a dr.,hogy max.1-2 hét,mert már most elérte egy átlagos baba súlyát.
Aztán okt.6.-án született meg a "picim"4500gr.-mal és 63 cm.-rel.
Szia!
En szerdara vagyok kiirva (26.-ra).
Mult szerdan voltam az orvosomnal, megvizsgalt es kiderult,hogy mar 2 centire nyitva van a belso mehszaj. Akkor megvizsgalt majd (mivel mar eleve joslo fajasokkal mentem be) lekuldott nst-re ami mar fajasokat mutatott. Mondta a nover,hogy most menjek haza es ha 5 percesekke vallnak akkor jojjek vissza. Hivta az orvosomat,mondta ,hogy mi van es az orvosom azt uzente vissza,hogy szerinte meg a heten megszulok. J
Masnap este elment a nyakdugom es azota semmi,neha joslozok de azt leszamitva semmi pedig 5 nap telt el azota. Jah es nekem is azt mondta,hogy mar nagyon lent van a feje a kicsinek.Nekem is meg van a kovi idopontom amire mar annyira remenykedtem,hogy nem kell elmennem, bar meg minden lehetseges (csutortokre van az idopontom).
Szoval egy kicsit en is csalodott vagyok ,most mar ugy erzem,hogy nem birom es szulni szeretnek. Raadasul van egy 3 eves fiam igy igazan pihenni se tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!