Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy egy kis...

Lehetséges, hogy egy kis hajszálér megpattan az egyik mellembe? Dokinak vagy védőnőnek említeni kell?

Figyelt kérdés

Reggelre a hálóingemet összekentem egy kis előtejjel, de most nem színtelen volt, hanem mintha megpattant volna egy hajszálér. Csak egy kicsi folt keletkezett.

23 hkm

2012. szept. 5. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Nekem szülés után szokott emiatt 3-4 napig "színes anyatejem" lenni, legutóbb tényleg barna volt.

Viszont nálam terhesen nem igen van anyatej.

Ezzel nem kell különösebben foglalkozni, orvosnak megemlítheted ha gondolod.

Majd szülés után jusson eszedbe, hogy ez nem káros a babára! Nekem harmadik babánál elkezdett akadékoskodni a csecsemős, hogy ezt nem szopizhatja a lányom. Szerencsére volt szoptatási tanácsadó, aki leintette a csecsemőst, de ha ő nincs, és épp az első gyerek lett volna, lehet hogy bekavarnak. :o(

Boldog babavárást!

2012. szept. 7. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad a veletek történtet is! Így legalább ha majd szoptatási időben fordul ez elő, nem esek kétségbe. Azóta szerencsére nem volt ilyen az előtej hagyta nyom.
2012. szept. 10. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!