Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Létezhet olyan,...

Kismamák! Létezhet olyan, hogy meleg víz hatására elpattan egy hajszálér a hüvelyben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 07:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, és még sok minden hatására. Pl nálam puki hatására volt, de itt írta valaki hogy pisilt és akkor...

Ez barnázással vagy olyan enyhe vérzéssel jár, ami éppen csak rózsaszines. Komoly vérzéssel ez nem járhat.

2012. jún. 10. 07:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első terhességnél többször elpattant, az halvány rózsaszínes vérzés volt. Az első dokihoz rohanások után (ahol megnézte h minden oké) azt mondta, nem tudja mitől lehet, valószínűleg egy-egy hajszálér. (ez egyébként nálam a terhességem közepefelé jött elő, és a végéig előfordult még)

Ha erősebb a vérzés, vörös, barna, nem kell h görcsöljön, menj azonnal! De először a rózsaszínnél is, jobb félni....tudod.....

2012. jún. 10. 08:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem volt vérzés,sőt eddig egyáltalán nem(kopp-kopp),csak este zuhanyzás közben megláttam egy kb. 1-2 mm-es rózsaszín kis valamit,de csak egy darabot és azóta nem tudom hová tenni,hogy mi lehetett ez,mert előtte való nap voltam orvosnál és mindent rendben talált,így gondoltam talán a meleg víztől lehetett.De akkor ezek szerint megesik az ilyen.Köszi, megnyugtattatok:)
2012. jún. 10. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt vizsgálat elözö nap? Kézi? Hüvelyi UH vagy esetleg kenet vétel?

Mert akkor ott sérülhetett meg a hám és azt láttad.

Elsö voltam, nekem minden vizsgálatkor az elején ilyen volt.

2012. jún. 10. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is van (34 hetes vagyok), azt mondta a vedonom, hogy mar nagy a baba, feszul minden odabent, attol elpattanhat egy hajszaler, de ezektol a frontoktol is:( ne aggodj, amig nem elenk piros!
2012. jún. 10. 08:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen kézi is volt,meg hüvelyi uh is.
2012. jún. 10. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!