Mit gondoltok, pocaklakóm érzi, hogy mennyire imádom? Vagy hogyan tudnám éreztetni vele?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 07:26
11/16 anonim válasza:
Szerintem pont azért,mert érzi,hogy feszült vagy,vagy ideges vagy éppen vidám,érzi ha szeretettel rá gondolsz,mert gondolom akkor te is boldog vagy és nyugodt!
12/16 anonim válasza:
Parazita? Na, neked nem kell szerintem gyerek. Idióta.
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
jóóó, tényleg vannak durva kismamák, akik túlkapnak mindent, de a pocaklakózás szerintem így önmagában még nem ez a kategória. :) meg az sem, hogy már most megszeretgetné valahogy a kicsit :)
15/16 anonim válasza:
Én a kislányomnak is sokat énekeltem, rengeteget beszéltem hozzá, simogattam a hasam. De azon kívül, hogy kommunikálsz vele, ő még nem érez semmi olyat, hogy "huh, de szeret a mami", de tán logikus is. Az viszont tény, hogyha kapcsolatot teremtesz a babáddal, az kihat a fejlődésére. A kapcsolat milyenségével függ össze ugye a fejlődése is.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, hogy megosztottátok velem a gondolataitokat erről a kérdésről:) Érdekelt, hogy ki mit gondol erről, és látom nagyon megosztó ez a téma:) Amúgy nem hívom pocaklakónak, hanem a nevén szólítom, ha beszélek hozzá.
2012. nov. 9. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!