Szerintetek van esélyem arra, hogy ma megszülessen a babám?
Pénteken töltöm a 38. hetet, de a babu egy héttel nagyobb a koránál, szóval elvileg 39. hetet töltjük. Ma hasmenésem volt, most estére pedig nagyon megfájdult a derekam, és vele egyvonalban, egy picit feljebb a méhem is. De nem ilyen hullámzó fájdalom, mint a jóslók, hanem egyfolytában fáj és néha begörcsöl az alhasam.
"ijedtemben" bepakoltam mindent a bőröndbe... :)
Szerintem van rá esély:)
Könnyű szülést:)
Első baba? Kislány v kisfiú?
Kislány és első baba.
Azt elfejetettem leírni, hogy pöttöm alig mozgott ma, pedig amúgy még eléggé élénken mocorgott.
köszönöm a válaszaitokat. Még jöhetnek amúgy a válaszok, mert tényleg nem tudom, hogy mire számítsak. Még sosem csináltam ilyet és be vagyok tojva! :D
az én kislányom 38+3 hétre született:)
esélyed meg van:) mindenre:))
ezt csak a jóisten és a picibaba tudja hogy találkoztok e ma, esetleg holnap:) de szoritok neked nagyon!!!! az hogy bepakoltál az nem rossz:) én a második babával 33 hetet töltöm holnap, de már ma bepakoltam 1-2 dolgot!
könnyü és gyors szülést kívánok neked!! mielőbb:)
Hát reménykedem, hogy nem hiába fájok. Dokimmal beszéltem, ő azt mondta, hogy igyak meg egy pohár vörösbort és pihenjek le, holnap reggel várja a hívásom... Hát nem úgy hangzik, mint aki biztos abban, hogy ma világra segít egy gyereket....
Most már csak várni kell, hogy mi lesz.
Valószínűleg azért mondta ezt az orvosod mert a legtöbb szülés nem 1-2 óra :)
Nekem első babánál reggel 6 órakor kezdődtek az enyhébb fájások...este 6 fele mentünk be a kórházba, de még így is "csak" hajnali 2 órakor lett meg a csajszim 38+2 naposan.
Éppen ma töltöm a második babámmal a 37. hetet és nagyon várom már, hogy a kezembe tarthassam :)
Könnyű szülést kívánok neked!!! És ha biztonságban érzed magad otthon, próbálj minél később bemenni a kórházba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!