Ahhoz, h kapjak Gyest hányszor kell pecsételjen a családorvos, nőgyógyász vagy védőnő?
Kérlek segítsetek,mert nem értem.
A nőgyógyászomnál 2 hetente hagyok 20000 Ft.-ot.
Ezenkivül még a védőnőt és családorvost is havonta meg kell látogatni?
Egész nyáron csak orvosi rendelőkben várakozok vagy hogy van ez?
19 hetes kismama
Orvosi pecsétnek kell 4-nek lennie.Családorvoshoz és védőnőhöz havi egyszer járok,a nőgyógyászhoz is csak a 36.héttől kell 2 hetente.Esetleg ha valami gond van,akkor hív vissza.
Hát igen...a terhesség ezzel jár.
40 h
A Gyesnek nincs köze a pecsétekhez, az az egyszeri anyasági támogatáshoz kell, vagyis 4 alkalommal kell, hogy megjelenj terhestanácsadáson. A háziorvosomnál én 1szer voltam, mikor beírta a kiskönyvbe a rá vonatkozó adatokat. A védőnő pedig mindig megmondja, hogy mikor kell menni hozzá. Nekem nincs orvosom, úgyhogy nekem ő csinálja a terhesgondozást. Eleinte a védőnőhöz 6 hetente, majd havonta kellett járnom, mostmár 2hetente, jövőhéttől pedig hetente. Emellé pedig jönnek a folyamatos laborvizsgálatok, ultrahangok, jövőhéttől pedig az NST.
34hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!