Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti mertek nyers...

Kismamik ti mertek nyers húshoz nyúlni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam árthat a magzatnak mert a nyers húsban van valami baci.

2012. nov. 6. 16:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokaktól hallom h mint pl ez a hús kérdése is h nyúlhat-e hozzá meg hasonló hülyeségek kerülnek kérdezésre... Terhesek vagyunk tényleg nem pedig betegek...Én pl ugyanúgy csinálok mindent az egy dolog h hamarabb kifáradok de a budit ugyanúgy ki kell súrolni a csempét le kell mosni a kádat ki kell takarítani sőőőőt még a fenekemet is törlöm de ez mind higénia kérdése h utána jó alaposan moss kezet!!! Kedves kérdező ne vedd magadra csak annyi ilyen butaságot olvasni...olvastam olyat is h terhesen lehet-e fasírtot enni...azt hittem az eszem megáll...én is az első gyerekemet várom de nem állt meg az élet attól h terhes lettem. Vannak mindennapi feladatok amiket meg kell csinálni el kell látni és ez nem lehet kifogás rá h mert a domestos ártani fog a babának. Használj kesztyűt ne nyeld le és ne töményen pl. Összeesek az ilyen tévhiteken amiket manapság kitalálnak pedig én is fiatal vagyok 24 éves de ennyi abszurd dolgot én még nem hallottam :D Ezzel csak én vagyok így? :D

Nyugodtan dolgozz a hússal ahogy előttem is írták nem ugrik rád semmi közbe nyugi :D nem kell minden badarságot elhinni :)

22hkm

2012. nov. 6. 17:15
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Istenem mi lett volna veletek 50 évvel korábban?Értelmesebbnél-értelmesebb kérdések!
2012. nov. 6. 17:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Néhány ínyencség,az agyam eldobom.......:D http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=terhesen+leh..
2012. nov. 6. 17:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
JÉÉÉZUS :D ezen meghaltam komolyan :D nagyon kegyetlenek :D hát hiába akinek Isten nem adott ember nem adhat :D :D :D ezen most jókat nevettem kedves utolsó :D
2012. nov. 6. 17:42
 15/21 anonim ***** válasza:
23%
csak, hogy egy kicsit ellentmondjak: a toxoplazmózis k..vára nem játék ám, kicsit meg tud tőle halni a baba, vagy maradandó károsodása lehet. Macskakaki, disznóhús nyersen hordozhatja, a talaj-mosatlan zöldség, gyümölcs,kertészkedés/ és egyéb nyers húsok is lehetnek fertőzöttek. Nyers húsnak számít mindenféle füstölt termék, ami nem lett legalább 5percig 100fokon kezelve, pl füstölt kolbász, szalonna, abból az abárolt persze jó, de nem jók a nyers sonkák... Nem akarok senkit beparáztatni, de azért azt a nyomorult 9 hónapot csak végig lehet csinálni úgy is, h fokozottan figyelünk mindenre. Ja és persze lehet főzni, nyers húst fogdosni ,de nagyon alaposan kell kezet mosni (vannak antibakt. kézfertőtlenítők pl), és minden eszközt, deszkát jól el kell mpsni (és nem nyúkálni főzés közben telefonhoz, egyebekhez....)
2012. nov. 6. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Főzés közben miért nem lehet telefonhoz nyúlni?

Bocs az offért....

2012. nov. 6. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha bacilusos kézzel hozzányúlsz és utána megnyalod a telefont, bajod lesz, biztos ilyesmire gondolt:-)))))))))

Lassan már zárt steril szobában kell ülni 9hónapig hogy ne legyen baja sem a kismamának sem a gyereknek...Én nem megyek szaunázni, nem masszíroztatok és nem futok a Margitszigeten,nem iszok alkoholt, minden mást ugyanúgy csinálok mint eddig. Jah és legnagyobb bánatomra nem alhatok hason. Főzök, mosok, takarítok, 13kilós gyereket cipelek. Ha elfáradok leülök.

2012. nov. 6. 20:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

itt már a kérdés is rosszul volt feltéve:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Terhesen lehet enni????:-))))))))))))))))

2012. nov. 6. 20:18
 19/21 anonim ***** válasza:
81%
"kicsit meg tud tőle halni a baba" Mert van kicsit meg nagyon? Tudom, hogy nem illik ebből viccet csinálni, de ezt akkor sem értem.
2012. nov. 6. 21:05
 20/21 anonim ***** válasza:
atya ég! tudjátok mi az elszomorító? Az hogy akik felteszik ezeket a kérdéseket halálosan komolyan is gondolják.:( Hát milyen őrületes ökörségeket találnak és csinálnak meg terhesség idején ezek az emberek?!...Arra meg nem is merek gondolni hogy ez az elmebaj fent maradhat a baba születése után is.:)
2012. nov. 7. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!