Kismamik. Túró"receptet"írnátok nekem, amibe nincs nyers tojás?
Én sosem rakok bele tojást csak cukrot és citromhéjjat.
De pont azon járt az agyam most, hogy kinn voltam a boltban, hogyha megszületik a manóm, hogyan lehetne felturbózni a sima túrót házilag...aztán rájöttem fogalmam sincs mikor jön el az az idő amikor már majd az én kismanóm is ehet túrót...
17 heteske
Soha nem teszek a túrótöltelékbe tojást.Túrót ízesítsd k.cukorral,vaníliás cukorral,reszelt citromhéjjal,mazsolával.Teszek bele tejfölt.Ha hígnak tűnik adok hozzá búzadarát.20deka túróhoz 1 evőkanálnyi darát.De azt látja az ember,hogy mennyit vesz vel.Majd a dara miatt egy negyedórát pihentetem.
Jó étvágyat!
Szia! Én is úgy szoktam csinálni a túrós palacsintát, hogy a túróba teszek van.cukrot, tojássárgáját, meg kr.cukrot.
De anyukám pl. csak simán túró, cukor, tejföl. Talán most az ő receptje a praktikusabb nekünk. 31hkm
Ja amúgy ha valakit zavarnak az ilyen kérdések nem kell válaszolni, nem tudom miért kell állandóan mindenkit leszólni. Egyszerűen át kell lépni a kérdésen, ha bajod van vele.
Én a túróba még szoktam tenni fahéjat is. Szerintem nagyon jó ízt ad neki. Ha gondolod próbáld ki! Cukor, fahéj, esetleg tejföl.
Minden jót és jó étvágyat a palacsintához!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!