Volt valakinek pecsételése a hetedik hétben?
Figyelt kérdés
nagyon sötét barna, majdnem fekete pecsételésem lett ma reggel.Lehet belőle baj?2012. nov. 6. 14:40
1/8 anonim válasza:
nekem volt egy kis barnázás, nem rohantam dokihoz vele, mert nem volt erős vérzés, se darabos, görcsölni sem görcsöltem
33hkm
2/8 anonim válasza:
Nekem is volt 7-8 hét körül enyhe barna foltozás. Mire eljutottam dokihoz, már elmúlt, és nem volt belőle gond. Azért nem árt, ha elmész dokihoz.
3/8 anonim válasza:
nekem kb 5-6 hetesen lehetett ha így visszaszámolom 8 hetesen voltam először dokinál...csak pár csepp ilyen barnás izé volt de nem lett belőle semmi gond de gyanította a doki h köze volt a cisztámnak is hozzá mint utólag kiderült az is volt :/ de már felszívódott :) és semmi ilyen gond nincs...
22hkm
4/8 anonim válasza:
Nekem a 7-8. hét között volt barnázás, nem sok, de 3-4 napig tartott. Felhívtam a dokit, azt mondta, ha nincs görcs, vérzés, ne aggódjak, pihenjek amennyit tudok és ha nem múlik, akkor megnéz, de elmúlt magától. Talán a mensi környékén lehetett. Ha nem múlik, azért nézesd meg magad, de ne aggódj!
5/8 anonim válasza:
nekem is ez volt hétfőn,holnap megyek missed ab-ra
6/8 anonim válasza:
az előző vagyok!nekem is sötétbarna pecsételő vérzésem,volt/van görcsök nélkül,elmentem tegnap a dokihoz és akkor a 8 hetes babám még csak 6 hetes 5 naposnak látszódott úgyhogy gyorsan menj dokihoz nehogy úgy járj mint én....
7/8 A kérdező kommentje:
Köszike kedves utolsó, sajnos csak 2 hét múlva tudok dokihoz menni, mert üzleti útra kellett utaznom. Hazajövök az lesz az első dolgom, hogy elmegyek.
2012. nov. 7. 16:38
8/8 anonim válasza:
ahol üzleti úton vagy ott is kötelesek ellátni!!!!ne várj semmivel én is hallgattam az itteniekre és most megvan a baj!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!