Ha valaki fiatalon terhes lesz,20 évesen és elveteti a babát, tényleg fenn áll a veszélye, h a műtét miatt többet nem lehet gyereke?
Figyelt kérdés
Úgy értem műtét közben átjukasztják a méhét, akkor már nem lehet gyereke? Mennyi ennek a kockázata? Érdemes vállalni a műtétet, vagy jöjjön inkább a baba?2012. nov. 5. 20:49
11/23 anonim válasza:
Az nagyon-nagyon gyakran előfordul, hogy mivel a műtétnél tágítják a méhszájat, egy következő terhességnél már nem fog olyan erősen tartani, hamar elkezd nyílni, és korszülés lesz a vége. Ilyet sokat ismerek.
12/23 anonim válasza:
Aki azt mondja nincs kockázat asz vagy hazudik vagy tudatlan van igenis van mind testi mind lelki én biztos nem lennék képes megölni a gyermekem és mi ez.hogy 20 évesen fiatal lehető ő annak érzi magát egy gyerekhez.de ettől még lehet jó anya valaki.ÉN tuti nem bírtam volna soha feldolgozni ha saját akaratom miatt ilyet teszek a gyermekemmel.tessék:most már remélem lássák az okosok:
nem linkelek ab videót meg magzat képeket,de helyedbe meg nézném.....
13/23 anonim válasza:
szia!
nekem 12 évvel ezelőtt volt abortuszom,akkor még nem is volt talán olyan kifinomult módszer mint most,
azóta a második babám várom jelenleg.
tehát a veszély persze mindig fent áll,de ez nem feltétlen biztos h így is lesz.
14/23 anonim válasza:
hát lepontoztak mit gondoltam és csak azért mert ellenzem a gyilkosságot puff na ez van ja és mert hasznos linket tettem és nem égből kapott dolgokat mondok,hogy nincs következménye egy ab.-nek
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,még gondolkodom
2012. nov. 6. 16:23
16/23 anonim válasza:
Igen fennáll a veszélye. Nekem fél éve volt egy spontán vetélésem, amit műtéti úton kellett befejezni, mert nem tágultam - jelezném, a módszer akkor is teljesen ugyanaz sajnos - és azóta is rettegek, mert habár át nem lyukasztottak semmit, de nagy az esélye így is, hogy a megkapart területen megsérthettek valamit, és lehet, hogy nem fog tudni ott megtapadni a megtermékenyült petesejt. Pedig én szeretnék babát, azt a babát is akartam. És igen, a tágítás miatt is előfordulhat később vetélés, koraszülés, akkor is, ha a nyálkahártyának semmi baja sincs, mert bizony a méhnyak tartó képessége is csökkenhet a beavatkozástól (mivel erőszakosan tágítják ki).
17/23 A kérdező kommentje:
Akkor inkább maradjon? Mert szüleim szeretnék,párom is én is igaziból csak félek egy kicsit.
2012. nov. 7. 12:25
18/23 anonim válasza:
Ha szeretnétek, maradjon. Az első terhességtől mindenki fél egy kicsit.
19/23 anonim válasza:
jól döntesz ha megtartod :)tervezett babánál is féltem....
20/23 anonim válasza:
30 évesen is félnél, nem is kicsit, elhiheted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!