Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Május közepén volt vetélésem,...

Május közepén volt vetélésem, (akkor voltam 11 hetes) utána missed ab műtét, most pedig újra terhes lettem, nem baj hogy ilyen hamar teherbe estem?

Figyelt kérdés

Voltam a műtét után 6 hét után kontrolon minden ok volt.

Remélem minden rendben lesz, mert pénteken megyek orvoshoz, elvileg 5 hetes terhes lehetek.

2010. júl. 13. 13:48
 1/6 eszo ***** válasza:

Szia!

én június elején vetéltem el 5 és fél hetesen..

most már újra próbálkozunk..

nekem 3 hét után kellett kontrollra visszamennem.nekem is minden ok volt..jah nekem is műtéttel fejezték be.

a doki 2 hónap pihi-időt mondott..aki ismerőseim voltak, senki nem várta ki..

vetélés után könnyebb teherbe esni..szerintem ne aggódj! minden rendben lesz!

már alig várom, hogy nekem is újra sikerüljön!

Szorítok neked!

majd írj, hogy mi volt a dokinál!!

2010. júl. 13. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:

aranyos vagy köszi:-)mindenképpen írok majd pénteken ha végeztem a dokinál!

neked miért ment el a babóca? :-(

2010. júl. 13. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Sok ilyet hallottam már, és egészsgéges terhesség lett belőle.

Bár 2 esélyes a dolog, mert állítólag ilyenkor van akinek műtét után még nem megfelelő vastag a méhnyálkahártyája, és ez gond lehet. Remélem minden rendben lesz!

2010. júl. 13. 14:42
 4/6 eszo ***** válasza:

Hát igazából nekem nem mondtak semmit, hogy miért ment el..a természet így akarta..ennyi volt a válasz..

Még várom a szövettani eredményét, de mindenki azt mondta, hogy ne várjak sokmindent attól sem, mert 90%-ban nem derül ki, hogy mitől ment el..

Már beletörődtem és most nagyon várom, hogy újra terhes legyek!!!:-) szoríts te is nekem!

2010. júl. 13. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a műtét után 2 mensim jött meg, rendesen 28 napra, utána tehes maradtam, azóta megszületett a kisfiunk. Szóval nem baj, nekem a doki is ezt mondta.
2010. júl. 13. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó a babához, és neked ESZO pedig kitartást és mihamarabb babavárást:-)
2010. júl. 14. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!