Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gondolom sokszor feltették...

Edus83 kérdése:

Gondolom sokszor feltették ezt a kérdést? Mást is zavar ha nem látják rajta a terhességet?

Figyelt kérdés
Már 14 hetes vagyok és még nem nől a pocim, amit tudom, hogy még nem is nagyon kell, de az egyik barátnőmnek már ennyi idősen nagy volt a hasa állítólag! És egyfolytában azzal vannak, hogy nem is látszik, hogy terhes vagyok, és ez nagyon zavar! Mit tennétek a helyemben?
2009. aug. 12. 12:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 25 hetes vagyok már, de a mostani (plusz előző) terhességemnél sem nőtt a pocakom. Még most is a régi gatyáimat hordom, mert úgymond befelé nől a pocakom.

Ma voltunk vásárolni egy kínaiban, ahol a keskeny sorok közt egy "kedves" hölgy majdhogynem csak belökött a ruhák közé, mert nem volt hajlandó félreállni, hogy mindketten elférjünk. Hiába fogtam a "pocakomat", hiába volt rajtam kismama felső (vásárláshoz direkt ilyent hordok, hátha kapcsol néhány ember.) Szóval, felháborodtam...

Néha zavar, és felháborít hogy ennyire nem figyelik az embert.

Előző terhességemnél 30 hetesen vesegörcsel mentünk ügyeletre, de senkinek nem jutott eszébe átadni az ülőhelyet. Igaz, akkoris pici volt a pocim, de már látszott valami.

Már unom az ilyen hozzáállást.

2009. aug. 12. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne foglakozz azzal, hogy ki mit mond, mert lesznek még sokkal idegesítőbb beszólások hidd el. Olyan tanácsokat fogsz majd kapni a terhességgel kapcsolatban, hogy néha majd a hajad áll égnek. Szóval hagyd leperegni ezeket a piszkálódásokat és edz magad, hogy lelkileg ne viseljenek meg! Én teljesen átlagos testalkatú vagyok és már 7 hetesen kismama nadrágot kellett vegyek mert úgy fel voltam puffadva... erre mindenki azzt hitte már nincs sok hátra szülésig. Hidd el az sem jobb amikor a nagy hasad miatt piszkálnak! Most is csak 6 kg-ot híztam és nem zabálom agyon magam , de a hasam tényleg nagy! 25 hetes kismama
2009. aug. 12. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!