Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptember 29. -én menseseltem...

Szeptember 29. -én menseseltem utoljára?

Figyelt kérdés

Szeptember 29.-én menseseltem utoljára és azóta nincs semmi! Csináltassak tesztet? vagy még ràér??

Lassan 1hetet késik a mensesem, nem tuom, a multkor reggel egykis levest ettem és este meg hànytam de màsnap reggelig..

Lehet h furcsán hangzik de én nem tudok anélkül elaludni ha nem fekszek hasra de mostanàba minden reggel fáj a hasam meg hànyingerem van ha hason alszok! ez is lehet terhesség jele.?

2012. nov. 2. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Hányadikán kellett volna megjönnie? Ciklusaid milyen hosszúak? Egy teszt azért nem ártana reggeli első vizeletből tesztelj.
2012. nov. 2. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet, már kimutatja ha bébi van, ha nem akkor meg doki.
2012. nov. 2. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lenne ha csinálnál egyet, ha más nem, legalább azért, hogy biztosra tudd, mi a helyzet. Védekeztek a Pároddal? Rendszeres a menzeszed? Ha rendszeres, akkor sanszos a dolog ... Betegség kizárva? Idegesség, stressz?
2012. nov. 2. 19:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Most 26.-án kellett volna megjönnie, hátt nem tudom, betegség kizárva,, valamikor 28napos valamikor 24 de àltalàban 28napos.. Idegesség egy pici van! de napközbe is lehet csinálni tesztet? akkor is ki mutatja ha béjbi van??
2012. nov. 2. 20:27
 5/10 A kérdező kommentje:

amugy igen mindig megjön időben

valamikor 1-2nappal hamarabb jön meg de késni sosem szokott? ":)

2012. nov. 2. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
A legjobb ha reggeli első vizeletből csinálod! Az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szerintem baba lesz, de a teszt a biztos vagy a doki ...
2012. nov. 2. 21:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Úgy lessz, csak a párom délutàn jön átt de majd akkor megcsinálom Vasárnap Reggel .... Már régóta probálkozunkcegy picivel..olyan boldog lennèk ha télleg az lennék .... ;DD
2012. nov. 3. 04:56
 8/10 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi az eredmény drukkolok
2012. nov. 3. 07:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Okés:) köszönöm..:)
2012. nov. 3. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Na??? Megcsináltad a tesztet? Remélem pozitív :)
2012. nov. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!