Van olyan, aki szeptember 23-ra van kiírva?
Szeptember 26.-ra vagyok kiirva. Kanadaba fogok szulni, masodik baba(van mar egy 3 eves fiunk). Kisfiut varunk megint :)
Ti hogy birjatok lanyok?:)
Szia
Szept 23-ra vagyok kiírva, Szegeden fogok szülni. Második baba, már van egy 3 éves kisfiunk. Most kislányunk lesz. Már nagyon várom, hogy megérkezzen. Sokkal türelmetlenebb vagyok, mint annnó a fiammal. Már nagyon mennék szülni. Elég sok a jóslóm és a keményedésem, a méhszájam 3100 (egyszer már viusszatartották a 33. héten a szülést). Uh alapján kb 2400 grammra becsülik.
Nálatok mekkorák a babák? Készülődéssel hogyan álltok? Megvan már minden? Kórházi csomag?
Sziasztok!
Én szeptember 18-ra vagyok kiírva és szintén Szegeden szülök:) Második baba, van egy másfél éves kislányunk és most kisfiút várunk! Kórházi csomagom még félig van kész, most költöztünk, úgyhogy még elég sok minden szanaszét van, de remélem jövő hét végére be lesz fejezve a picur szobája is és ki tudom mosni a ruháit és az ágyneműt, meg vasalni is tudok.
Lányomat 41. héten szültem, most is esélyes a túlhordás mert semmi tünetem+ méhszájam is zárt. 35 hetesen 2.550 grammra becsülték a babát.
Sziasztok!
Én is szept. 23.-ra vagyok kiírva, és szintén Szegeden fogok szülni :) Most összejöttünk így egy páran :)
Már majdnem minden megvan, csak apróságok hiányoznak. Szerintem hamarabb meglesz a kisfiam, mert még mindig faros, és nem tud megfordulni, így esélyes a programozott császár.
Kitartás a hátralevő hetekben és könnyű szülést mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!