Volt már valaki a Magzati Diagnosztika Központban 4D-n, (szeptember közepétől) amit az új géppel csináltak? Vélemény? Esetleg kép?
Figyelt kérdés
Szept. Valamikor helyezték ott ezt az új gépet üzembe és amit a youtube-on láttam róla videót az fantasztikus! Kiváncsi lennék valóban az e!;)remélem vannak tapasztalatok!2012. okt. 16. 20:36
1/17 anonim válasza:
Felcsigáztál....még nem hallottam róla...linkelnél a videóról, megnézném:-) Köszi
2/17 nini24 válasza:
2 hét múlva megyek,akkor tudok nyilatkozni!:)
3/17 A kérdező kommentje:
Eloszedem a videot! Mailban kaptam a tajekoztatot a Mag.Diagn.Kozp.- tol errol az uj geprol!
A legaljan van a video!
2012. okt. 16. 21:39
4/17 A kérdező kommentje:
Ket het mulva is varom a velemenyt!;)
2012. okt. 16. 21:40
5/17 anonim válasza:
Köszi! Nagyon jó tényleg és nem is drága. Én 20 ezerért megyek UH-ra az is magzatdiagnosztikai központ csak Győrben.
6/17 A kérdező kommentje:
Azert tegyel fel kepet ha van kedved;) kivancsi volnek ra;)
2012. okt. 16. 21:51
7/17 anonim válasza:
Engem nem győzőtt meg ez a videó. A régi gépen legalább fekete a háttér. De most komolyan ezen olyan mintha felrobbant volna a baba feje :/
8/17 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem tunt fel;)
2012. okt. 17. 12:09
9/17 nini24 válasza:
Szia! Ma voltam náluk, és igen, szuper a gép! A lánykám végig háttal feküdt, mégis tudta úgy forgatni a képet, meg a dimenziókat, hogy legyen egy profil kép legalább! És tök profik! És mivel elölről nem nagyom tudtuk elkapni.,kedden mehetek egy bónusz pofi nézésre! :)))
10/17 A kérdező kommentje:
Ooooo koszi!!!;) mi is ugy dontottunk hogy szombaton megyunk!!;) mennyibe kerult? Majd teszel kepet ha lesz?
2012. okt. 31. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!