Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az abortuszról?

Mi a véleményetek az abortuszról?

Figyelt kérdés

rengeteg olyan kérdés van, hogy megtartsa e a babáját az illető. talán túl sok is...

engem az érdekelne, hogy milyen esetben nem tartanátok meg a babát?

esetleg ha szinte lehetetlen volt mag tartani, de mégis az a pici mellett döntöttek, miért?

köszönöm a válaszokat (23 hetes kismama)

2012. nov. 1. 14:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Tehát 3-szor estél teherbe tabletta mellett.

Nem jutott eszedbe az első, esetleg a második után, hogy talán a tabit nem neked találták ki?

2012. nov. 3. 18:53
 32/34 anonim ***** válasza:
34%

a doki tabi cserét javasolt ....

nem vált be, viszont akkoriban szülés előtt nem raktak fel spirált és nem ismerték a injekciós megoldást sem

tudom van gumi is de tabi, spirál mellet ????

a párom hallani sem akart róla

2012. nov. 3. 19:03
 33/34 anonim ***** válasza:
34%

és nem volt megalázó nem akartak meggyőzni

ha határozottan eldöntötted h nem akarod, akkor ezt észre veszik 5 perc alatt megvolt a papír és ennyi

a kórházban sem volt rossz normálisak voltak velem

2012. nov. 3. 19:06
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát véleményem szerint kicsit erős, hogy tabi mellett teherbe esel, és még akkor sem hajlandó a párod kotont húzni.

De az, hogy még a második után sem, az pláne erős.

Most komolyan inkább elküldött 5 kaparásra, minthogy felvegyen egy nyamvadt gumióvszert??

Nah mindegy. Én tuti nem engedtem volna semmit gumi nélkül már egy abortusz után sem.

2012. nov. 3. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!