Mi a véleményetek az abortuszról?
rengeteg olyan kérdés van, hogy megtartsa e a babáját az illető. talán túl sok is...
engem az érdekelne, hogy milyen esetben nem tartanátok meg a babát?
esetleg ha szinte lehetetlen volt mag tartani, de mégis az a pici mellett döntöttek, miért?
köszönöm a válaszokat (23 hetes kismama)
Tehát 3-szor estél teherbe tabletta mellett.
Nem jutott eszedbe az első, esetleg a második után, hogy talán a tabit nem neked találták ki?
a doki tabi cserét javasolt ....
nem vált be, viszont akkoriban szülés előtt nem raktak fel spirált és nem ismerték a injekciós megoldást sem
tudom van gumi is de tabi, spirál mellet ????
a párom hallani sem akart róla
és nem volt megalázó nem akartak meggyőzni
ha határozottan eldöntötted h nem akarod, akkor ezt észre veszik 5 perc alatt megvolt a papír és ennyi
a kórházban sem volt rossz normálisak voltak velem
Hát véleményem szerint kicsit erős, hogy tabi mellett teherbe esel, és még akkor sem hajlandó a párod kotont húzni.
De az, hogy még a második után sem, az pláne erős.
Most komolyan inkább elküldött 5 kaparásra, minthogy felvegyen egy nyamvadt gumióvszert??
Nah mindegy. Én tuti nem engedtem volna semmit gumi nélkül már egy abortusz után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!