Mi a véleményetek az abortuszról?
rengeteg olyan kérdés van, hogy megtartsa e a babáját az illető. talán túl sok is...
engem az érdekelne, hogy milyen esetben nem tartanátok meg a babát?
esetleg ha szinte lehetetlen volt mag tartani, de mégis az a pici mellett döntöttek, miért?
köszönöm a válaszokat (23 hetes kismama)
21 éves vagyok és 19 hetes kismama.
Jó kereső felső vezető vagyok, lakásunk ,pénzünk és autónk van mi terveztük a kisfiúnkat.
És fiatalon 15 évesen kezdtem a nemi életemet igaz 4 férfi volt az élet amit nem tartok soknak a mai lányokhoz képes és mindig vigyáztunk nehogy baba legyen.
Én tegnap kaptam a rossz hírt hogy lehet beteg a babám és a párommal alig aludtunk illetve végig sírtuk a napot mert már annyira szeretem most.
Ha jövőhetén kiderül mert elmegyek Magyarország legjobb genetikusához ilyenben nálunk a pénz nem számít és kiderül hogy tényleg akkor én elvetettem ami nem könnyű mert már megkel szülnöm.
Nem szeretnék beteg babát se ő miatta se magunk miatt!
A gyermekvállalás nem kortól függ mert 20 évesen is lehet valaki jó anyuka és valaki 30 évesen is lehet rossz anya!
Igazából az abortusszal azért nem értek egyet sok esetben mert sokan felelőtlenül nem védekeznek és ilyenkor én szörnyen felháborodok akiknél becsúszott pedig próbáltak ellene tenni és épp nem olyanok a körülmények, kapcsolat vagy bármi annak azt mondom hogy vetesse el ne tegye tönkre se a saját és se a baba életét!
Kedves 24-es!Ezzel mi a problémád?
16 éves korom óta dolgoztam napi 12 órát hogy elérjem!
Esetleg ez fáj neked???Csak mert én kulturáltan írtam ide semmi rossz szándékkal!
Kedves kérdező!Én is remélem hogy minden rendben van a picivel!
Támogatom az abortuszt, és nem tartom bűnnek. Vannak olyan élethelyzetek (előttem már többen kifejtették), amikor ez a legjobb megoldás.
Az ezzel járó procedúrát viszont megalázónak és igazságtalannak érzem. Kioktatás, papírmunkák, kötelező tanácsadás (= megpróbálják lebeszélni a nőt), és a kórházakban is úgy néznek az abortuszt választókra, mint a véres rongyra (akár ismerik a körülményeit, a döntés okát, akár nem). ide tartozik az is, hogy az egyszerűbb, biztonságosabb megoldást ígérő abortusztablettát leszavazták: "hadd szenvedjen egy kicsit, legalább máskor jobban vigyáz" alapon. Kíváncsi vagyok, hogy ha a politikusok is teherbe eshetnének (mert a lehetőség még védekezés mellett is fennáll) , akkor mi lenne erről a véleményük.
Még valami, amiről nem nagyon szoktak beszélni, és itt sem merült fel:
Hol az apa a történetben?
Miért mindenki a nőt hibáztatja mindig? Miért nem védekeztél? (A védekezés 2 ember felelőssége). Hogy fogod felnevelni? (talán hogy fogjáTOK.). Ha megtartja, felelőtlen. Ha elveteti, szemét gyilkos? Ha a férfi lelép: látod, most jól egyedül maradtál! Hogy tudtál egy ilyennel összejönni. és még sorolhatnám. Csak engem zavar mindez? Másnak nem tűnik fel, hogy enyhén szólva egyoldalú és igazságtalan az ezzel kapcsolatos közfelfogás?
#19 vagyok
#20-nak válasz
mindegyik esetben védekeztem az utcsó kettő spirál mellet
a többi tabi mellet ugrott be ....
most injekcióval védekezem állítólag ez a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!