37 hetes vagyok, tanácsok gyorsan?
ma voltam nst-n minden rendben volt,vérvételre is mentem ott még 1-2 mozgott a babám,de azóta szinte semmi.
5-kor lefeküdtem számolni,2 éreztem de inkább bizsergést mint mozgást,mikor piszkáltam,valamelyes gyenge mozgást éreztem de nagyon aprót.
a félelmem h fürdés közbe elfolyik a vizem és nem veszem észre,lányomnál is ez volt.
ha tegnap fürdésnél elfolyt volna akkor lenne aktív baba mozgásom/mert az nst jó lett/
most mit tegyek,irány a kórház?
amúgy kb 10 max 15 perc alatt megszokott lenne a 10
Ha tegnap elfolyt volna, akkor lennének fájásaid. Tuti minden a legnagyobb rendben. Ők is szoktak aludni, valószínűleg azért nem érzed. :)
Az én babóm egész éjjel "mozdulatlan". (Sokszor kelek fel pipilni, és soha nem érzem)
Írd meg kérlek, hogy mire jutottál!
39+3 hkm
sziasztok!
köszi a sok választ,bementem,bent is fogtak.
határon belül volt a szívhang,de a normálisan kicsit mégis magasabb volt,bár én alacsonyabbra gondoltam volna,de hát ki tudja.
a hasam alja is iszonyatosan fájt,de ezek nem fájások voltak mert az nst nem mutatta ki,azt mondták a baba nyom már,de hát néha fel állni is kész borzalom volt.
ma engedtek haza,erős pihenés,17-re vagyok kiírva!
szia.
még egyben,köszönöm kérdésed.
tegnap éreztem először jósló fájásokat,az se sok volt.
kedden megyek nst-re de szerintem majd szombaton derül ki,mi lesz,akkorra vagyok kiírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!