34 hetesen C:3111, tapasztalatok, tanácsok?
3 napja nagyon fájt a méhszájam, így ma elmentem dokihoz. Ő megállapította, hogy továbbnyílt a méhszájam 3111-re (3110-ről). Annyi tanácsot kaptam, hogy szedjek Magne B6-ot.
A kérdéseim a következők: van valaki, aki esetleg ugyanígy járt?
Neki javasoltak ágynyugalmat, önmegtartóztatást?
Utaznátok ilyen állapotban? (A hét végén temetésre kell mennünk, autóval megyünk, ott minimális séta. Oda-vissza kb. 400 km.)
Normális, hogy fájdogál még? Ez már a szülésig így lesz?
Lehet, hogy korábban fogok szülni, vagy jól tudom, hogy ez a két dolog egymástól független?
Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)
Én lehet, hogy inkább feküdnék. Semmi szex. Nem hiszem, hogy kellene olyan sokat utaznod, persze nem tudom, milyen közeli hozzátartozóról van szó. Lehet, erről kikérném a doki tanácsát. Mármint az utazásról. Meg a temetésen egy órát kb állni kell.
Kíméld magad, és ha lehet, kérdezd meg minderről a dokid. Mert ez nem csak egyszer kinyílt és úgy maradt, hanem ezek szerint folyamatosan nyílik. Két hetet még bent kellene maradni a babának.
Így, hogy a sorok végére érek, úgy érzem, lehet, nem mennék a temetésre. De tényleg kérdezd a dokit.
harmadik babát váró anyuka
Doki azt mondta, hogy ha úgy érzem, tudnék menni, akkor menjek. Csak amiatt aggódok kicsit, hogy nehogy beinduljon pont akkor a szülés... (A temetés alatti leülés azt hiszem megoldható lenne.) Igazából a távolság miatt van dilemma, mert amúgy jól érzem magam, járkálni/állni nehezebb kicsit, ha ülök, semmi probléma nincs. Csak 200 km-ről nem olyan egyszerű gyorsan hazajutni...
Köszönöm szépen a válaszod!
Nekem is ennyire nyílt a méhszájam kb. 33 hetesen. Fekvésre, nyugira ítélt a doki, no szex. Azt mondta anno, csak a 37. hétig húzzuk ki.
Nos, én feküdtem, amennyit bírtam, de azért bele-belefért 1-1 séta, mászkálás (persze nem 400km-re). A lányom 40+0 hétre született. Őt nem zavarta a nyitott méhszáj. :) Szóval ne aggódj! :) Ja, és magnéziumot szedtem én is, azt hiszem 3*2 szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!