Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányan vagyunk akik 2013...

Hányan vagyunk akik 2013 májusra vagyunk kiírva?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? :)
2012. okt. 30. 10:54
1 2
 11/20 mocyke87 ***** válasza:

En majus elso hetere vagyok kiirva.fost vagyok 12 hetes

Semi hanyinger , rosszullet vagy ilyesmi hala az egnek! Csat az ejszakai pisiles :-)

2012. okt. 30. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 12 hetes vagyok, május 13.ára vagyok kiírva. Rosszullétem, hányingerem, szédülés ilyesmi egyetlen egyszer sem volt. Ezért szerencsésnek érzem magam. Az álmosságom is lassan de biztosan múlik, de pisilni még mindig sokat járok főleg estefelé, és éjszaka. Nekünk az első babánk, így sokat izgulok érte, értünk. Szeged mellett lakom.
2012. okt. 30. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:
sziasztok, én május 21-re vagyok "esedékes" az uh szerint, pont ma töltöttem be a 11. hetet, jövő hét csütörtökön megyek a 12 hetes uh-ra, már nagyon várom, remélem minden rendben van, nekem is első babóca, bár júliusban volt egy spontán vetélésem :-(, nagyon rosszul nem mondhatnám, hogy voltam, hányinger volt, de hányni szerencsére nem hánytam, az éjszakai pisilés nálam kb. 3 hete van, nagyon tuti :-), amúgy Bács-Kiskun megyében lakom, van valaki itt erről a környékről?
2012. okt. 30. 13:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Én május 4-re vagyok kiírva és 12 hetes vagyok. A hatodik héttől folyamatosan hányok és nem úgy néz ki mintha múlni akarna. :) Baranya megyében lakom és első baba.
2012. okt. 30. 13:20
 15/20 A kérdező kommentje:
A pisilést nem irigylem :) Egyébként én is május 13-ra vagyok kiírva :)) Nekem már meg volt a 12-es uh elég későn mentem dokihoz (múlthét pénteken) akkor voltam 11+6 és már ott megnézte minden okés :) Pocakom még csak én látom,nem feltűnő eddig.
2012. okt. 30. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Május 24-re vagyok kiírva, szombaton töltöm a 11. hetet. Nekünk második baba, az első most múlt 2 éves. Folyamatos gyomorégés, néha hányingerrel párosulva, pont ugyanúgy, mint az elsőnél. Én nagy nehezen kibírom reggelig a WC-ig.:)

26/N

2012. okt. 31. 18:29
 17/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hogy vagytok? Mindjárt kibújnak a picikék :)
2013. márc. 17. 10:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Én április végére várom a babámat. Remélem még nem születik meg ebben a hónapban :) LAssan 34 hetes leszek és már igen nehezen bírom a terhességet. Állandó a légszomjam és olyan erőtlennek érzem magam. A pocakom jóóó nagy, de nem tudjuk, hogy ki lakik benne :)
2013. márc. 17. 12:40
 19/20 anonim ***** válasza:
sziasztok 14-es válaszoló vagyok. Jelenleg 33 hetes. Azóta megtudtuk hogy kislányunk lesz. :) Már nagyon sok mindent megvettünk neki de még mindig nem teljes a lista. A hányás megmaradt a 19. hétig. :) A pocim nem túl nagy de már sokszor akadályoz.
2013. márc. 17. 15:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Én sem tudom még,hogy ki lakik odabent,talán kedden megtudom,azért a 32.héten illő lenne tudni :P nekem egyébkén az első terhesséphez képest,ez rémálom(még ha csúnyán is hangzik) ami nyavalya létezik most előjött.
2013. márc. 17. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!