Ti szeretitek mutogatni a pocitokat?
Én Kínában élek, a terhességem kétharmadát ott húztam le, na hát azok a kismamaruhák, amik ott vannak, tényleg olyan, mintha zsákruhát adnának egy tehénre. Emiket vettem felsőket, azokat kb alvásra használom, és inkább vettem olyan felsőket, amik mellben húzottak, és a hasnál lévő pólórész meg nyúlik. Sokan ki voltak akadva, hogy "mutogatom" a hasam, ami itthon meg tök normális, sőt, még visszafogott is. De csupasz pocakomat nem raknám ki közszemlére, alapból se, de így meg főleg nem. Csak a párom látja, a védőnő, meg a nővérek a kórházban, akik felrakják az nst tappancsait, de amúgy senkinek, még anyámnak és anyósomnak se szívesen mutatom meg (ez utóbbi állandóan meg akarta nézni, hogy meddig ér a linea negrám, mert abból vélte kiolvasni, hogy fiú-e vagy lány...).
Szóval szerintem ezzel egyedül vagy. De ha neked jól esik... :)
36 hkm
Szerintem ez tök egyéni én is kifejezetten szerettem a tapadós felsőket amibe jól látszik és a közeli rokonságnak én igen megmutatom a "pucér" hasam, egyébként nem gondoltam volna hogy ruha nélkül mennyivel nagyobbnak látják vagy inkább ruhában kisebbnek a pocim.
Mindenkinek boldog babavárást!!
26 hetes Km
általában a kilóg a félig a pocim dolog viszolygást kelt az emberekben, és azt a mondatot, hogy "minek kell ennek gyerek". Ugyanis ha kilóg a hasad, kicsi a felsőd, még egy felsőt sem vagy képes venni a babád védelme érdekében, vagy pénzed nincs és felcsináltak. Szóval ezek a sztereotípiák. Egy ismerősöm csinálta ezt, egészen addig amig nem kapott a hasára a Margitszigeten a mellette elmenő embertől véletlen egy cigicsikket..
Én imádom a passzos felsőket, van akinek mutatom is a hasam, nade azt hogy kitegyem a világ elé.. vagy facebookra... ez egy alapszintű elvi és intelligencia kérdése szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!