Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti szeretitek mutogatni a...

Ti szeretitek mutogatni a pocitokat?

Figyelt kérdés
most 35 hetes vagyok, amíg meleg volt végig olyan felsőket hordtam amiből ki volt a fél pocim, meg sokat voltam bikiniben. most már csak felhúzom mindig a pólót barátoknak. nekem nagyon tetszik hogy így ki vagyok gömbölyödve :) ti hogy vagytok vele? 22 éves 35hksm
2012. okt. 29. 16:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Kétszer voltam terhes, imádtam, hogy pocakom van, de engem taszít, ha kilóg egy kismamának a hasa a ruhából. Úgyhogy én személy szerint nem mutogattam, bikinit sem vettem volna fel. De ez én vagyok.
2012. okt. 29. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Has nélkül sem mutogatom magam, azzal együtt főleg nem. Nekem visszataszító, amikor egy kismamának kivan a hasa. Nem illendő.
2012. okt. 29. 16:41
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Kétszer voltam terhes, a feszülős ruhákat szerettem én is, meg hangsúlyozni, hogy van, de pucéran mutogatni? nekem az annyira intim... megjegyzem más terhes hasát sem akarnám látni ruha nélkül. A barátnőm most szült, nagyon szép nagy pocakja volt, és örültem, hogy engedte megsimogatni, de eszembe nem jutott kérni, hogy megmutassa.

De különbözőek vagyunk, valakinek nyilván belefér.

2012. okt. 29. 16:49
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Az lehet, h neked tetszik a hasad, ez rendben is van, így helyes. De másokban meg viszolygást vagy akár undort is kiválthat, meg nem is illik. Egyszerűen ízléstelen. Főleg, ha még szét is van repedezve, eres, stb. Van az a korszak, amikor kint lehet a has. A terhesség speciel nem ez, úgyhogy én nem mutogatom.
2012. okt. 29. 16:54
 5/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nincs szétrepedezve, szép sima gömbölyű :)
2012. okt. 29. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Csak passzos felsőkben szerettem/szeretek "feszíteni" :-)

Én is büszke voltam/vagyok a gömbölyű pocakomra,de úgy gondolom,mindennek van határa- nálam nem fér bele,hogy kivillantsam, ellenben strandon vagy otthon nyáron egy bikinit simán bevállalok/tam.

2012. okt. 29. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

én is szerettem "mutogatni" de csak ruhán keresztül...soha nem húztam fel a pólóm, még a tesóméknak sem..mivel nem is kérték meg elég intim dolognak tartom ezt..

de én is nagyon büszke voltam a pocakomra...

2012. okt. 29. 17:28
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Szia. Amíg nyár volt és jó meleg, én is szerettem mutatni, hogy terhes vagyok, de nem úgy, hogy ki volt a hasam, hanem csak feszült rajtam a felső. Ennyi elég volt ahhoz, hogy lássák baba van. De szerintem sem illő ha kivan a mama pocija. Nem csinos, vagy hogy is mondjam. Most is mutogatnám szívesen(mármint úgy, hogy látszódjon a gömbölyűség), de már beköszöntött az ősz, és a meleg pulcsik korszaka. Nem is nagy a pocim se, szóval épp alig látszik így. :/ Ez van. Úgyis az a lényeg, ami benne van.

36 hkm

2012. okt. 29. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:

én baba nélkül is utáltam bikinit fölvenni, nem tudom, szégyenlős vagyok.

a pocimat én is úgy mutogatom most ahogy a többi kismama írta, passzos felsőben. ki nem raktam volna a csupasz pocakom közszemlére. egyébként anyósom már attól rosszul van, ha egy kismama passzos felsőben van... ő egy másik generáció, egyébként szegénykém most kapja rendesen, mert el nem rejteném a pocakom:)

szintén 22 éves- 23 hetes kismama

2012. okt. 29. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:
Én imádom mutogatni, hogy babát várok, de kizárólag ruhában. Egy kismama legyen büszke nyugodtan arra, hogy babát vár, hisz ez egy csodálatos dolog, így nem szívesen veszek fel olyan ruhát, amiben inkább nézek ki egy zsákba húzott tehénnek. :) (volt, hogy rám akartak tukmálni olyan ruhát, amiben én így éreztem magam) Csupaszon viszont kizárt , hogy mutogatnám, elég rendesen ki is van repedezve a pocakom is. Nekem elég így is, hogy látják ruhán keresztül is. :)
2012. okt. 29. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!