Ti szeretitek mutogatni a pocitokat?
Kétszer voltam terhes, a feszülős ruhákat szerettem én is, meg hangsúlyozni, hogy van, de pucéran mutogatni? nekem az annyira intim... megjegyzem más terhes hasát sem akarnám látni ruha nélkül. A barátnőm most szült, nagyon szép nagy pocakja volt, és örültem, hogy engedte megsimogatni, de eszembe nem jutott kérni, hogy megmutassa.
De különbözőek vagyunk, valakinek nyilván belefér.
Csak passzos felsőkben szerettem/szeretek "feszíteni" :-)
Én is büszke voltam/vagyok a gömbölyű pocakomra,de úgy gondolom,mindennek van határa- nálam nem fér bele,hogy kivillantsam, ellenben strandon vagy otthon nyáron egy bikinit simán bevállalok/tam.
én is szerettem "mutogatni" de csak ruhán keresztül...soha nem húztam fel a pólóm, még a tesóméknak sem..mivel nem is kérték meg elég intim dolognak tartom ezt..
de én is nagyon büszke voltam a pocakomra...
Szia. Amíg nyár volt és jó meleg, én is szerettem mutatni, hogy terhes vagyok, de nem úgy, hogy ki volt a hasam, hanem csak feszült rajtam a felső. Ennyi elég volt ahhoz, hogy lássák baba van. De szerintem sem illő ha kivan a mama pocija. Nem csinos, vagy hogy is mondjam. Most is mutogatnám szívesen(mármint úgy, hogy látszódjon a gömbölyűség), de már beköszöntött az ősz, és a meleg pulcsik korszaka. Nem is nagy a pocim se, szóval épp alig látszik így. :/ Ez van. Úgyis az a lényeg, ami benne van.
36 hkm
én baba nélkül is utáltam bikinit fölvenni, nem tudom, szégyenlős vagyok.
a pocimat én is úgy mutogatom most ahogy a többi kismama írta, passzos felsőben. ki nem raktam volna a csupasz pocakom közszemlére. egyébként anyósom már attól rosszul van, ha egy kismama passzos felsőben van... ő egy másik generáció, egyébként szegénykém most kapja rendesen, mert el nem rejteném a pocakom:)
szintén 22 éves- 23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!