Mennyit híztatok a 30. hétre? Mennyivel mentetek szülni? Könnyű vagy nehéz szülés volt? És mennyit mértetek közvetlenül a kórházból hazaérve?
Első gyerkőc, 30.hétig +10 kiló, végére +16 kg, nehéz szülés, de szerintem nem ezért. A kórházban lement 9kg.
Második gyerkőccel most vagyok a 30. héten, eddig 11kg plusz, nem tudom mi lesz a végére. Az a szép, hogy én diéta mellett hízom ennyit:-( Azt nem tudom mi lenne, ha nem tartanám a diétát!
Próbálj megnyugodni, és azt a kaját iktasd ki, ami tényleg nagyon hízlal, hátha úgy könnyebben veszed majd az egészet!
Első terhességemnél összesen jött fel 9 kiló, ami szülés után szinte teljesen eltűnt. Most másodiknál a 29. héten vagyok 81 kg és 74-et mért a védőnő első találkozásunkkor. Most megdicsért, gondolom elégedett a felszedett kilókkal. :D Most is ami rám jött, szinte minden a pocakomon van. Nem tudom mennyi jön még, de ezekkel a plusz kilókkal úgy vagyok, hogy persze az a legjobb, ha nem hízik olyan nagyon sokat egy kismama, de mindennél fontosabb, hogy egészséges maradjon, bármennyi is a plusz kiló! Ha valaki sokat szed fel, akkor az problémát okozhat nem csak szülésnél, hanem a terhesség alatt is (terhességi cukorbetegség), épp emiatt tartják fontosnak a sok szűrést és hogy ne hízzon sokat egy kismama. Én csak azt szeretném elérni, hogy a plusz ne okozzon egészségügyi problémát, nem érdekel, mennyi lesz a végére. :)
Csak arra figyelj, hogy az amit felszedsz még, ne okozzon problémát.
Köszönöm Tamy meg mindenkinek a biztató szavakat!
Boldog babavárást/babázást és jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!