Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babámat várom és 19...

Első babámat várom és 19 hetes terhes vagyok de nem érzem öt. Ez bajt jelenthet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem! Van aki csak 20-22 hetesen érzi.
2012. okt. 28. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Kolléganöm 23 hetesen érezte elöször.

A barátnöm 20 hetesen és amikor erösebben érezte, akkor eltöprengett hogy végül is ezt elötte is érezte csak nem tudta mi az.

2012. okt. 28. 15:37
 3/5 anonim válasza:
Szerintem már mocorgott, de nem tudtad, hogy Ő az. Én 17! éve szültem, tudom röhejes, de még mindig érzek olyan mozgást, amit akkoriban.
2012. okt. 28. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Most fog jönni! Általában 18-22 héen érzik előszőr a legtöbben, én 19 és fél hétnél!
2012. okt. 28. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hiszem hogy bajt jelentene, számít, hogy mien vastag a hasfalad és az is hogy hol tapad a lepény :)

Én is 19 hetes vagyok első babás, nekem hátsófali lepényem van ( annál elméletben előbb lehet érezni) és az orvos szerint is igen vékony hasfalam. Én már kb a 15 héttől érzem, mostanra már nagyon lehet látni hogy hullámzik a pocak, amikor diszkózik bent a baba :)

Ne aggódj, hamarosan te is érezni fogod!

Boldog babavárást!

2012. okt. 28. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!