Vegyek tesztet vagy ne?
Szóval..1,5 éve szedtem rendszeresen fogamzásgátlót. 2 hónapig leálltam. Majd lett barátom védekeztünk de kiszakadt a gumi és szerintem egy kevés ment belém. Mivel 1,5 évig szedtem védett vagyok vagy nem? Vegyek azért tesztet?
Ma reggel szédülés, hányinger. Többet eszek egész nap..( de végülis ilyen szokott lenni, hogy 1x sokat eszek 1x meg alig eszek..)
Ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire buta??
Van, aki gyógyszer szedés alatt lesz terhes, vagy mert kihagy 1 szemet.
2 hónap szünet után már egyáltalán nem számít semmit, hogy a múltban mit szedtél, fogamzóképes vagy.
Miért vagyok buta?
Elkezdtem utána szedni és rá 2 hétre történt meg ÉS védekeztünk..de kiszakadt..ezért vagyok buta? Vagy a hülye kérdésért? mert nem mindegy :)
Utolsó, esemény utánit nem szabad bevenni, ha közben fogamzásgátlót is szedett.
Igaz, hogy azt szokták mondani, hogy az első hónapban a biztonság kedvéért védekezzünk máshogy is, de azért ha már szedted 2 hete, akkor kevés az esély a terhességre, mivel nem nagyon lehetett így már peteérésed.
Az, hogy amúgy másfél évig szedted, semmit nem jelent ebből a szempontból, az egy tévhit, hogy hónapokat kell várni, hogy kiürüljön a gyógyszer. A gyógyszer egy nap alatt kiürül, ezért kell szedni minden nap.
Nem tudom mikor történt a baleset. Ha késik a vérzésed, csinálj tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!