Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ha himlős a gyerekem?...

Mi van ha himlős a gyerekem? Én meg terhes.

Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok..és lehet himlős a kislányom :( most akkor mi lesz? :( Mára lettek rajta bárányhimlő szerű pöttyök ha nem múlik holnap de.ügyeletre visszük. Volt valaki úgy h terhes volt és a gyereke himlős volt??? Mi volt a teendő? Megcsinálták nálam a vérvételt és védett vagyok a rubeolára de a bárányt nem nézték mert elvileg a rubeola a gáz..ááá nem hiszem el..
2012. okt. 27. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én 3x voltam bárányhimlős, többször is el lehet kapni sajnos. És nem övsömör volt.
2012. okt. 28. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem az aggodalmad,ugyanis nekem mind 2 kisfiam bárányhimlős lett,mikor terhes voltam!Ráadásul anyukám megvolt róla győződve,hogy nem estem át ezen a víruson kiskoromban,sőt a háziorvosom is visszamenőleg megnézte a kórlapomat,ami szintén nem utalt arra,hogy valaha is bárányhimlős lettem volna!Vért vettek,de míg el nem készült az eredmény (3 hét)addig a gyerekektől távol kellett maradnom.Mondanom sem kell,hogy rettenetes volt az a pár hét!!Nagyon hiányoztak a gyerekek,másrészt nagyon aggódtam a baba miatt,mert a védőnőm folyamatosan azzal ijesztgetett,hogy beteg lehet a babám.Végül az eredmény azt mutatta,hogy védett vagyok a vírussal szemben!Próbálj meg te is Varicella tesztet csináltatni!És próbálj ne aggódni!!Nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen!!Boldog babavárást!
2012. okt. 28. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!