Ha én táppénzre megyek, mert terhes vagyok, nyugdíjas mama kaphatja tovább a gyest nagyobbik gyerekem után?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 12:36
1/2 anonim válasza:
Szia. Azt nem tudom,h nyugdijas kaphatja e, denalunk igy van, ez hatha segit. Apuka anagyobbik gyerekkel mas lakcimre van bejelentve, mint en a picivel. Apa munkahelyen nincs bejelentve, igy o veszi fel a nagy utan a gyest, en meg itthon a pici utan a gyedet. En is tappenzen voltam terhesseg alatt, apa gyeden. A lenyeg,h mas legyen a lakcim, es ne kapjon mas juttatast. Ezert nem tudom a nyugdijnal mi a helyzet. Remelem segitettem.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy már ez megszünt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!