Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok nagyon örülök...

Terhes vagyok nagyon örülök de félek mi van hogyha a gyerekem nem lesz egészséges?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyenre nem is szabad gondolni! csak az járjon a fejedben, hogy egészséges lesz, és ő lesz a világ legszebb kisbabája!!!
2009. máj. 2. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerinrem az ilyen negativ gondolatokat tartsd tavol magadtol. A gondolatnak teremto ereje van, ugyhogy inkabb azon agyalj, hogy milyen gyonyoru egeszseges babad lesz! Es nyugi, minden rendben lesz, vigyazz magadra, es szivbol gratulalok Nektek!!!!!!
2009. máj. 2. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeken a gondolatokon mindenki atesik...de fo a pozitiv gondolkodas.Majd megnyugszol ha latod Uh-on hogy minden rendben!Boldog es problemam mentes pocakosodast!
2009. máj. 2. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne egészséges? Gondolom nem drogoztál, vagy dohányoztál/ittál ész nélkül.

Figyelj oda magadra ne idegeskedj, ne erőltesd meg magad.

Ez mindenkiben benne van, hogy aggódik mi lesz ha probléma lesz.

De erre nem szabad gondolni, mert nem tesz jót az idegeskedés és az okozhat dolgokat....

Nyugtázd magadban, hogy nem lehet semmi gond, hiszen lesnek időközben vizsgálatok ott mindent megnéznek, egyéb dolog pedig nem lehet. Mi itt leírtuk itt neked, hogy nem lesz semmi gond csak te aggódsz feleslegesen :)

Innentől nem kell rá gondolnod többet, felejtsd is el ezt, zárd le a témát magadban.

Inkább örülj a babádnak és légy boldog, akkor semmi probléma sem lehet :)

Minden jót kívánok Nektek :)

2009. máj. 2. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez minden kismamának megfordul a fejében nem is egyszer és én úgy gondolom, hogy ez így normális is. Hiszen ki nem aggódik?

Persze, tudja az ember lánya, hogy ilyenre nem is szabad gondolni, de például ezt én sem igazán tudom elérni, hiszen ha mondjuk (hasamra ütök) 20 nőből 1-nek beteg lesz a babája és nekem már van két egészséges gyermekem, akkor annál nagyobb az esély, hogy beleesik az egyik gyerekem ebbe a kicsi százalékba...

De majd meglátod, minél több vizsgálat lesz, annál inkább megnyugszol, hogy TÉNYLEG minden rendben van!

2009. máj. 2. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, minden kismami átesik ezen. De egyébként ez is hozzásegít minket, hogy kialakuljon bennünk az igazi szülői féltés. Próbáld meg a gondolataidat pozitívvá átalakítani. Pl: ha arra gondolsz, hogy tuti valami baja lesz, azt mondd ki úgy hangosan, hogy: Biztos egészséges lesz!!! És minden negatív gondolatot mondj ki pozitívan. Meglátod sikerülni fog és meg fogsz nyugodni.

Aggodalmaktól mentes, gyönyörű babavárást kívánok! :)

2009. máj. 2. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez minden kismama fejében megfordul, de nem szabad ezen agyalni, felesleges.Egyrészt tényleg sok vizsgálat van ami kiszűrheti ezeket, másrészt általában a természet is bele szokott szólni ebbe, és sok nem egészséges baba nem születik meg, bár nem akarlak ezzel riogatni.Nem tudom hogy hány hetes vagy, de nekem is volt két vetélésem, egy korai, meg sajnos egy kései, és mindig azt montam hogy így talán jobb mint ha egy beteg babát kellene egy életen át ápolnom és nézni a szenvedését.Tehát nyugi, minden rendben lesz, erre gondolj!Én is ezt teszem, még ilyen rossz tapasztalatok után is.22 hetes km.
2009. máj. 3. 09:06
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már egy kicsit nyugodtabb vagyok a férjem is egyfojtába nyugtat engem! és most járok a 7. hónapban és ma mentem vizsgálatra és kiderült hogy nagyon egézséges a pici! nagyon boldog vagyok!! ezer köszönet! :):D:D
2009. máj. 3. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:
de azért még írhattok ide! ;)
2009. máj. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!